Hetken hellettä!

No johan nyt! Sorry, enpä ole jaksanut perehtyä WP:n kyseenalaisiin uudistuksiin, kuten en paljon mihinkään muihinkaan uudistuksiin. Juu, minusta on tullut todella wanha cäpy. Ei voi mitään. Ei jaksa eikä huvita! Enkä edelleenkään omista älykästä puhelinta!!!

Karanteenaus on nyt *ainakin hetkeksi* lusittu. Toivon tietty, että kaikki ovat edes suht terveinä Siellä Jossakin. Silti, pitäkäähän kuitenkin turvavälit jne. Jooko?

Pitäisi tässä lähteä käymään ehkä jopa keskustassa (kävin viimeksi alkuvuodesta). Pitäisi myös Turkuun. Ja tietty Tallinnaan… Viimeinen jää nyt kyllä tod. harkinnanvaraiseksi, mutta Turku olisi vähän pakko. Siellä The Äitee on ns. oikeasti ollut karanteenissa helmikuusta kesäkuuhun ja kaipailee jo seuraa. Hyvin suojautuneena uskaltaisi ehkä junaan, mutta ei näillä helteillä.

Nyt seuraa valitusta, joten ahittuneet poistunevat?! Eli liian kuuma edelleen tässä huushollissa. Yöllä ei viilene lainkaan. Yritämme Minnin kanssa kestää eli makoilemme täällä ovi ja muut räppänät auki, tuuletin tekee sille määriteltyjä tehtäviä ja kaihtimet on aseteltu asianmukaisesti. Välillä kastelen tätä harsomaiseksi kulunutta susivanhaa teepparia, joka toimittaa kotimekon virkaa *oto*. Huoh! Tässä tietty The Kaveri muistutteli, että jokunen viikko sitten vedin sen viidennenkin paidan päälleni, kun lähdimme ruokakauppaan. ;)

Eipä täällä kerrottavaa. Hammaslääkäriin pitäisi päästä, mutta Tsadissa se on täysin mahdotonta. :( Olen tässä hätyytellyt jo kohta 1.5 VUOTTA… ei onnistu. Njäh, antaa noiden hammasmurujen sitten vaan tipahdella hissukseen (heräsin eräänä yönä siihen, että takahampaat kalahtivat jotenkin yhteen ja suussa oli hampaan / paikan muruja). :P

Päivät kuluvat sisäisen aikataulun ja pakkotoimintosuunnitelmien mukaan; aamuisin aikaisin lootalle ja tarv. kaupoille, kotoon pilppomaan saladoa, iltapäivällä Huutishommia ja myöhemmin rutosti lukemista *mikä on edelleen kivaa*. Yöllä vastuuttoman typeriä sarjoja, että nukahtaisi tylsyyteen. Eli eipä mitään uutta.

Ai miksi tämä päivitys? No kun pitäisi tehdä niitä Huutishommia eikä sekään oikein nyt huvita! :D

Pitäkäähän itsenne viileänä ja terveinä – nauttikaa kuitenkin kesästä!

POLKA – EDELLEEN SE VANHA VAINOOJA!

4 vastausta artikkeliin ”Hetken hellettä!

  1. Puhut aina saladojen yms. pilppoamisesta. Jos jossain vaiheessa kertoisit mitä ruokia teet? Oma vatsani on alkanut kieltäytymään useammasta ruoasta, joten proteiineja on jäljellä enää kala, ei muita liha-aineksia. Tietääkseni olet kasvissyöjä? Joten ruokavihjeitä olisi kiva saada. Sinun ohjeissa kun tuskin on niitä kalleimpia aineksia, joihin usein muissa on… Itse en kyllä voi syödä palkokasvejakaan, mutta kaikki vihjeet näin köyhälle ja ruokarajoitteiselle on iloksi…

  2. Kiva, että jaksoit pitkästä aikaa kirjoitella kuulumisia! Ne ilmestyivät minulle vasta tänä aamuna, vaikka olet kirjoitellut ne jo 26. kesäkuuta. Pari edellistä viikkoa olivat tosiaankin liian helteisiä. Minä olen aina ollut kesän ja auringon ystävä, mutta kyllä vähempikin olisi riittänyt. Tällä viikolla on tuntunut ihan normaalilta kesäsäältä ja luonto on saanut vähän vettäkin. Hyvä!
    Koronakevään aiheuttamat asiat alkavat vähitellen normalisoitua, mutta kyllähän me vieläkin noudatetaan tiettyä varovaisuutta. Ties vaikka jäisi ihan pysyväksi tavaksi.
    Toivottavasti sinäkin alat toipua helleviikoista. Kirjoittele kuulumisia taas jossakin vaiheessa, jooko?!

Kommentointi on suljettu.