Sitä uudempaa vuotta…

Samperi, tarkoitus oli toivotella vaan parempaa vuotta itsekullekin. ;) Siispä hieman ketuttaa nämä ”uudistukset” WP:ssa. Ei ole kerrottu! En sano mitään siitä, että enpä ole pahemmin innostunut paneutumaan tämän ylläpidon tekniseen puoleen. Eipä ole mitään kerrottavaakaan, sanon heti.

Se nyt vaan on niin, että vietän tavanomaista hiljaiseloa. Voisin toki märistä, mutta ei, se ei kannata. Pitää hankkia isompi vene. Se kannattaa!

Ai niin, en ole vielä(kään) vaihtamassa tätä osoitetta. Hah, kun en saa kopioitua tekstiä. :O Kiireitä sen verran, että ei jaksa / halua paneutua asiaan sen kummemmin, kun ei Belgakaan heti hiffannut ongelmaa. Eli käykää kärsimässä näillä sivuilla edelleen, jos huvittaa. :)

Muuten ei olekaan tosiaan mitään sanottavaa. Kirpparikausi alkaa jälleen – onneksi – jo viikonloppuna ja sen jälkeen saakin kerran viikossa ulkoilla ensin sisällä ja myöhemmin keväällä jo ulkona. Oi, odotan! Siinäpä se aika meneekin, edelleen Huutishommissa ja sen liepeillä. Pitäisi tehdä tämän kodonkin eteen jotakin, mutta edelleen odotellaan Ylemmän Tahon ilmoituksia 10 v:n täsmällisen asumisen (samassa, täsmälleen samassa luukussa) jälkeen. Ans kattoo, taas. Ai niin, samalla odotellaan ns. hammashoidon linjauksia (joita täällä ei tunnetusti ole eli tarkastus-puhdistukseen on jäätävän hankalaa päästä, ainakin lähimpään paikkaan).

Vapaa-ajaksi laskettanee sitten Tallinna, jonne pitäisi suunnata viimeistään ensi kuussa. Olisi paljon tekemistä sielläkin, taas. Ja noudettavaakin, myös taas. Tsih.

Muuten ei naurata. Harvinaisen ikäviä uutisia tullut kovin paljon tässä viime aikoina. :/ Eipä niistä sen enempää. :( Olemmekohan me siinä iässä?

Mutta kaikesta huolimatta jokaiselle tänne eksyvälle oikein mielenkiintoista ja antoisaa vuotta 2020!

POLGARA – SE SAMA TYYPPÄ!

Yksi vastaus artikkeliin ”Sitä uudempaa vuotta…

  1. Heissan pitkästä aikaa!! Oikein hyvää ja mukavaa alkanutta vuotta sullekin! Talvea me ei taideta tänne etelärannikolle saada, mutta kun päivät ovat jo vähän alkaneet pidentyä niin eiköhän me aleta odottamaan kevättä. Toivottavasti ehdit ja jaksat kirjoitella tänne aina silloin tällöin kuulumisia. Palataan!

Kommentointi on suljettu.