Pientä pakkaamista vailla taas…

Kas kun, tuota, niin… pitäisi tästä tuonne etelään ensi viikolla. ;) Ei voi vastustaa, jos pääsee pariksi päiväksi reissuun samalla rahalla, minkä maksoin alennusmenolipusta Turkuun! Oli ihan pakko varata reissu The Kaverille ja itselle. Ja ihan vähän on vielä pakkasessakin tilaa. Jos vähän jotakin muonaakin siis sinne lisää.

Eli lähdemme ke ja palaamme pe-iltana. Tarkoitus taas kirpparoida sielläkin sekä syödä hyvin ja etsiä halpiskivaa muonaa ja muutakin tarpeellista. Naurakaa vaan! Silti se kannattaa monessakin mielessä. :) Tietty pari kyldyyrijuttua hoidetaan joka matkalla pois kuleksimasta.

Eilen kiireiset eläkeläiset kirpparoivat sen normaalit 4 h. Itsellekin tarttui vähän vaatetta ja kengät. ;) Ostin parit farkut ja ne kengät, yht. 6,5 egeä. Ei huono! The Kaverikin oli tyytyväinen, kun hoksasin hänelle uuden paidan (laput kiinni siis…) parilla juurolla. Muuten reput täyttyivät toisenlaisesta materiaalista. ;)

Hrrr, sen minä kyllä ilmoitan, että torpassa on jälleen jäätävän kosteaa! Kylmä herätti jo yöllä ja nivelsärky myös. Ei jaksanut nousta, näppäsin vain lämpöpeiton täpölle, auttoihan sekin vähän. Kävin äsken ulkona kepittelemässä ja siellä on lämpimämpää kuin sisällä. Höh, tätä sitten seuraavat 6 kk. Huokaus.

Mutta tein jättimäisen sammion kaalilaatikkoa ja Belga on kohta tulossa testaamaan tulosta (oli se hyvää, söimme eilen lounaaksi). Pitää siis alkaa valmistautua ja väkertää salaatti siihen viereen. Pitäisiköhän tehdä omenamuffareita kaffen kanssa, hmmm?! Oi, ruoka-asiat ovat aina niin tärkeitä. :D

Mutta minä tästä jotakin nyt tekelehtimään. Loistokasta syksyä muillekin! :cool:

POLKA – SE VANHA REISSU-POLKA TÄÄLLÄ TAAS!

2 vastausta artikkeliin ”Pientä pakkaamista vailla taas…

  1. Toivottavasti teillä on taas kiva ja mielenkiintoinen lomanen Tallinnassa. Raportoithan sitten jossakin vaiheessa parhaista ruokapaikoista, kirppiksistä ja kulttuuripaikoista, jooko?! Reipasta kotimatkaa tännepäin ja mukavaa viikonlopun alkua!

  2. Ja taas reissussa :D Ihanaa olisi päästä käymään Tallinnassa, kun saisi aikaiseksi ja olisi aikaa. Kuolinpesän perinnönjako tekee mut kohta hulluksi, kun jouduin vielä pesänjakajaksi. Aattele, joulukuussa aloitettiin, eikä vieläkään näy loppua. Vaikkei ole kovin isoista rahoista kyse. On ollut niin monta mutkaa ja sotkua asiassa, että huh,huh! Onneksi me osakkaat ei riidellä, vaikka meitä on aika liuta.

    Mukavaa syksyn jatkoa sulle! Vaikka tykkään loskakeleistä enemmän kuin pakkasista, nivelet ei, you know.

Kommentointi on suljettu.