Taas pakataan!

Tällä kertaa otetaan vain yksi  i s o  reppu mukaan. Matka käy kuitenkin samaan suuntaan kuin viimeksikin. ;) Ei voi olla matkaamatta: reissu naapurikaupunkiin veden yli maksaa vähemmän kuin ratikkalippu Tsadissa. :o Juuei, ei naurata – ihmetyttää. Vaikeampi meikäläisen on Turussa käydä, kun VR ”palvelee” eli lippua on hemmetin vaikea saada. Kas, jopa Viikkari toimii paljon paremmin kuin VR! :D

Ai niin, en minä valita. Minä en katkeroidu. Minä en märise. Minä en ole passiivisaggressiivinen enkä uhriutuva enkä…. :D En siis lupaa mitään! Olen kuitenkin lähdössä NJEPK:n kanssa huomenna reissulle. Ruokaa ja kulttuuria siis tiedossa. 8 h aikaa juor… siis vaihtaa mielipiteitä ajankohtaisista asioista, apeh… siis lounastaa trendikkäässä ravintelissa ja palata illaksi kotoon. Kissavahti on jo ilmoittautunut! The Kaveri ilmoitti tulevansa Lady Minnielle seuraksi päivän ajaksi. Siis hänen mielestään ei kissityttöä nyt voi jättää yksin kovin pitkäksi päiväksi. ;) Palkkioksi lupasin tuoda heekkuja ja tein vielä äsken omppopiirakan, että jaksavat täällä. Minulle puolestaan luvattiin tehdä jotakin pizzan tapaista illaksi, wau…

Lukijoille kiitokset toivotuksista ja käynneistä. Valitan, etten ole päivittänyt blögiä. Ei vaan ole kerrottavaa. Elämä vaan on. Päivät kuluvat johonkin ja ovat pitkiä, mutta edelleen ne sujahtavat ohi aivan samperin nopeasti. Tämä on jotakin, mitä en ymmärrä.

Yritän pitää jotakin rotia täällä, ehkä jatkossa. Blögin osoite tulee vaihtumaan viimeistään loppuvuodesta, nimi säilynee ennallaan. Nyt on taas kaikki niin vaiheessaan, ettei mistään asiasta uskalla luvata mitään. :( Plääh. Oma vika, kun alkaa pähkiä kaikkia asioita pienessä päässään – ja aina liikaa!

Minä tästä taas hommiin. Kepittelin jo lootalle ja kaupoille, väkersin lounaan, päiväkaffet ja omppopiirakan. Nyt asiallista asiaa. Samat teillekin! :cool:

POLKA – AINA MENOSSA MUKANA, ERI MENOSSA TOSIN!

4 vastausta artikkeliin ”Taas pakataan!

  1. ”Päivät kuluvat johonkin ja ovat pitkiä, mutta edelleen ne sujahtavat ohi aivan samperin nopeasti. Tämä on jotakin, mitä en ymmärrä.”

    Tuo on niin totta! En minäkään ymmärrä…

  2. Samaa lausetta pähkäilin minäkin kuin Marra :D Sitä paitsi hienosti sanottu.

    Toivottavasti oli mukava reissu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *