Pitääkö tosiaan?

Oikeasti, pitääkö tosiaan alkaa käyttäytyä kuin omat isovanhemmat aikanaan ja ihmetellä, millaiseksi maailma onkaan mennyt? Syytä ehkä olisi. Viime päivien ns. ’uutiset’ ns. ’lehdissä’ ja tietty ’some’ssa ovat sitä luokkaa, että ei pää kestä! Kansa jakautuu jokaisessa asiassa vähintään kahtia ja turpaan tulee, jos satut olemaan eläkeläinen / sairas / vammainen / köyhä / muuten vaan epäkelpo ja mitään omistamaton… Mitään ei tällainen ihminen tarvitse! Sanovatten. Minua on kirjaimellisesti painostettu muuttamaan jonnekin Keski-Suomen taakse, pikkupaikkakunnalle.Koska ei ole rotia, että asun Tsadissa!?! :o Riipii. Kovasti riipii. Riipii muutenkin. Nuo kummallisen hyveelliset mielipiteet ihmisiltä, joille elämä on ollut siloiteltua polkua alusta asti, jossain vaiheessa vielä tyrkätty kultalusikka suuhun. Argh!

Ei, en ole edes kateellinen. En edes katkera. Minusta tämä on vaan aika pelottavaa tulevaisuuden kannalta. Mikäli tietty kansanosa kokee olevansa näin hyveellistä ja ylivoimaisen hienoa väkeä, onhan tässä pakko tehdä jotain. Only solution is revolution! Muuhun ei kohta enää pysty.

Njäh! Ei minulla mitään kerrottavaa ole. Kunhan tätäkin nyt ääneen ihmettelen ja vielä hyvin varovasti ,ettei tähän kukaan puuttuisi. Kun ei nykyään uskalla enää kommentoidakaan mitään. Koska on aina väärässä. Jos ei ole se Täydellinen Ihminen! ;)

Taidan taas alkaa tässä kirpparihommiin. Pakkohan se on jostakin se vanha leipäkäntty saatava, että henki vielä hetken pihisee. Huomenna on lähdettävä liikkeelle ennen klo 7. Ai miksikö? Risma aukeaa silloin ja eiliset leivät myydään 1 eurolla. Pakko on käydä tappelemassa muiden kyläläisten kanssa niistäkin! :cool:

POLKA – TAATUSTI SE TOISEN LUOKAN KANSALAINEN!

Yksi vastaus artikkeliin ”Pitääkö tosiaan?

  1. Olithan sä hengissä. Ehdittiin jo kaipailla :D Postaukseesi liittyen Suomessa on toistaiseksi oikeus asua, missä huvittaa. Sen kultalusikan voisivat sanojat työntää sinne, mihin ei aurinko paista!

    Leivän syrjään täytyy itsekin taas lähteä. Loma loppui eilen ja yövuorot odottaa. Jotenkin on fiilis, että miten kauan sitä jaksaa . Olen vielä niin huono jäämään saikulle, yrittää viimeiseen asti sinnitellä.

    Tuli muuten päivällä ihan yhtäkkiä mieleen sun ihanat kissikengät :D Mistä lie moinen ajatus pälkähti päähän.

    Ps. nautitaan vielä kesästä, syksyä ei edes ajatella :D:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *