Kohta pakataan!

Se on tämä kesä reissua vaille! Eipä mitään, perstaina melko aamusta suunnataan *vaihteeksi* Tallinnaan. Kuinkas sattuukaan, samaan aikaan on Kirppisfestari ja paljon muutakin aktiviteettia. ;) Olenpas minä kiero ja kavala, kun sain varata liput sopiviksi päiviksi. Sain myös varata majoituksen – köh – tietty Balti Jaaman viereen oitis. Eipä se kummoinen paikkana ole, mutta sijainti varsin mainio meille ja alakerrassa vieressä kunnon ruokakauppa, torille pari minuuttia ja kirppareille viisi, korkeintaan. Tsihih. No, ei pidä kehua etukäteen. Näkkyypähän, mitä tällä kertaa tapahtuu ja mihin oikein taas törmätään! :D

Muuten ei edelleenkään mitään erikoista eikä mitään kerrottavaakaan. Päivät menevät kaikenlaista pientä sohlatessa ja pähkiessä erilaisia pieniä asioita. Edelleen olen harvinaisen saamaton. En vaan saa toimeksi! Osa on sellaisia, joihin nyt vaan tarvitsisi apua, esim. autoa. Ei ole, ei ole tutuillakaan enkä enää keksi, keneltä edes kysyä. Takso ei nähkääs ota kuljettaakseen kaikkea, eikä varsinkaan Matkapalvelun takso. Lisäksi tarvittaisiin pientä vinkkiä remppahenkilöstä. En tunne. Enkä tiedä, keneltä edes kysellä. En minä tunne enää ketään. Eikä kukaan halua tuntea minua. Siksi muuten aika moni asia seisoo, kun ei vaan ole yhteyksiä. Juu, voisihan sitä soittaa mihin vaan. Ja tulla pissityksi silmään ja ylilaskutettua – senhän minä toki olen ansainnut? Prle, olenhan sentään aivan stanan varakas eläkeläinen *huutonaurua N Y T !*.

Äh, turha noista on valittaa. En minä enää aio tehdä mitään tämän luukun hyväksi. Ihan  sama. Perikunta hoitakoon. Ei liikuta meikäläistä mikään tähän liittyvä, koska mitään apuja tms. ei vaan löydy. Ihan sama. Kyllä minä omat jätökseni kestän ja seinät + lattiat saavat kuoriutua ja möyhentyä ihan itseksensä rauhassa. ;) Samoin muutamien hankintojen osalta: ihan sama. Koska kuljetusta ym. ei löydy, en minä mitään tarvitse. Voin vaikka pissiä alleni soffalla, samapa se. Kyllä. Olen katkera ja kateellinen enkä edes häpeä. Joskus alkaa keittää yli, kun huomaa jatkuvasti olevansa se väliinputoaja. Se, joka ei saa mitään. Eikä sekään niin, mutta tämä joidenkin itsetehostustarve on aika käsittämätön… varsinkin ’lahjakkaan jälkikasvun’ osalta. *oksentaa takavasemmalle* Ja tähän tavalliseen tapaan maininta vuokra-asunnoista, niiden saatavuudesta ja käypäisestä vuokrasta ilman  sitä muka-jokaisen-saamaa asumistukea, hemmetti soikoon! Kohta lähtee lapasesta nimittäin.

Mutta mitäpä minä siitä(kään). Lady Minnie kaipaa rapsutusta, Hörhö soitti minuutti sitten ja olen muikuttanut, muffinsoinut ja omenahyvettänyt The Kaverinkin tänään. Siinä mielessähän kaikki on aivan kunnossa. ;)

Minäpä tässä alan miettiä pakkaamista eli kumman hammasharjan otan mukaani sekä minkä väriset kalsarit olisivat vaihtokalsareina kliffat. :cool:

POLKA – VARSIN MATKAILUHENKINEN KATKERO!

2 vastausta artikkeliin ”Kohta pakataan!

  1. Toivottavasti osasit valita mukaan oikeanväriset hammasharjan sekä vaihtokalsarit!! Olihan teillä taas ihan mukava matka, eikö ollutkin?!

Kommentointi on suljettu.