Vetkuttelupäivitys!

Ehh, koska pitäisi taas tehdä kaikenlaista, vetkuttelen aloittamista ja pieni päivitys on aina tarpeen. ;) Ahittaa suuresti aina nämä ”pakko tehdä” -asiat. Edelleen siis. Ei kai siitä pääse mihinkään ja hommat on hoidettava, mutta aloittamista voi säätää ihan itsellensä kiusaksi asti.

Voisi heti alkaa märisemään vaikka siitä, että on luvattu hellettä. En ala. En tykkää. Toisaalta, koska edellinen vanha tuuletin teki lopullisen lakon, oli pakko hankkia uusi. Halpis ja pieni, mutta toimiva kuitenkin. Oujee, ei köyhät mitään ILPpiä tarvitse! Eivätkä varsinkaan näin vanhat. Kuulin, että 55+ on jo liian vanha, kykenemätön ja vaikka mitä. Joten ihan sama, jos mätänee tänne kosteaan lämpimään. Nih kerta! Soisin ikärasismin poistuvan aivan helkatin nopeasti tai alan itse rasistoimaan ns. nuorisoa! Nih kerta myös tähän!

Tässä on viikonloppuisin tullut vietettyä aina sunnuntaisin puoli päivää kirppareilla, oikein pidemmän kaavan mukaan.  .) Ainakin raitista ilmaa ja aurinkoa (EI siis liian lämmintä!). Nice! Kaikenlaista on myös roudattu mukana kotoon. Makkarin nurkassa on… sanoisinko tuota vaikka keoksi?! Kaikenlaista sekalaista siis, enimmäkseen paperitavaraa. Vähän muutakin kliffaa toki. Ja kaikki menossa tietty Huutikseen jossain vaiheessa. Edelleen, jos kiinnostaa, täältä löytyy.

Muutoinkin on tullut vietettyä The Kaverin kanssa aikaa, ainakin pari päivää viikossa. Ja tällaisten köyhien vanhojen tapaan käyty hamsteroimassa alehalvennustarjouksista muonaa, jonka Minä Itte olen sitten jalostanut lounastettavaksi. Eli eipä meikäläisellä ole yhtään mitään rapottavaa! Selviäminen perustarpeista on aivan riittävästi. ;)

Asialliset asiat seisovat edelleen – ja tulevat varmaan seisomaankin ainakin vuoden verran. :( Ei voi mitään, koska joillekin jutuille nyt vaan on määräaikansa. Jos ihan pakko olisi, voisin jotain laittaa alulle, mutta. Tuntuu niin turhalta, koska tarvitaan ensin tietyt jutut ja sitten itselle vapaat kädet. Kuulostaa jo omissa korvissakin mystiseltä, mutta ihan käytännön asioita tässä puuhastellaan, tyyliin jonkinlaista remppaa ja vastaavaa, lekuri- ja hammaslekuriaikoja jne. Huokaus, en muuta voi sanoa.

Miksikö en päivitä? No, minulla ei vaan ole yhtään mitään kerrottavaa. Ei myöskään muistiinmerkittävää, koska mitään ei tapahdu. Ai niin,, Lady Minnie on oppinut katselemaan TV:ta. :D Neiti pitää erityisesti elukkaohjelmista, mutta mikä tahansa elollinen liike käy. ;) Pahinta on se, jos hän ei huomaa minun poistuneen makkariin ja jää yksin – silloin asiasta huomautetaan raikkaalla äänellä ja sännätään lujaa viereen… ;) Pitäähän toki nuorelle kissaleidille järjestää myös viihdykettä, joten siksi TV. :D (…ei vielä toteutettua, mutta ehkä samalla tekosyyllä joudun joskus vielä hankkimaan älyllisen kännikän… :()

On käyty lootalla ja kaupoilla, on lounastettu ja jopa vedetty päiväkaffet. Phuuh. Ei kai tässä muuta kuin takomaan ilmoja esiin. :cool: Loistokasta viikonloppua kaikille!

POLKA – ERAKOITUMASSA ENTISESTÄÄN EIKÄ EDES KETUTA!

3 vastausta artikkeliin ”Vetkuttelupäivitys!

 1. Ooothan sä hengissä :D Eikä me vanhoja olla, pois se meistä :D

  Asiat seisoo täälläkin! Viime joulukuussa laitoimme meidän kotipaikan myyntiin. Valmista ei näy tulevan, vaikka ostaja oli jo huhtikuussa. Paperit seisoo milloin missäkin virastossa, stna. Tällä hetkellä verotoimistossa ja monta mutkaa on vielä matkassa, grrr.

  Ihana Minnie! Kovasti rapsutuksia täältä, raps!

 2. Hyvä, että palasit tänne, ainakin hetkeksi!! Siis ettei meidän tarvitse huolestua sinusta. Ja niinkuin Sirpa tuossa yläpuolella sanoo, me ei olla vanhoja. Ikä on pelkästään numeroita joissakin papereissa ja kaikenmaailman korteissa. Jokaisen oma korvienväli tietää, minkä ikäinen on.
  Byrokratia vie aikaa niin monien asioiden hoitamisessa. Mutta, toivottavasti hoitamista odottavien asioiden hoito kuitenkin etenee ja kirjoittelet taas jossakin vaiheessa tänne kuulumisia. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

 3. Heips, oon taas tosi väsyny ja en tiiä, mitä kautta saisin viestitettyä (en pysy mukana enää kenenkään touhuissa) et mä tiedän et ehdit/jaksat lukea. Mä vaan sitä, et kaikki ihan semi-ok, kuumuus vaan koettelee mut huomenna ehkä helpotusta siihen asiaan. Lääkäriä ja labraa pukkaa myös, yritän selvitä jotenkin kaikesta. Helppoo se ei oo, mut eipä oo meidän karvatassuneidilläkään. :( Pahoittelen negailua, oon vaan väsy. Harmittaa vaan ku en saa vastattua mut sit jään miettiin et mihkä vastaan ku toisaalla mennään ristiin, yhtä et lue ja ehitkö sä kiireisenä leidinä edes lukea/vastailla. :´D

  Pitäkää peukkuja, et helpotuskone toimii täällä. On ollu vähän vaikeeta nyt lääkkeiden ja kuuman kaa.

  Rapsuja Minniselle. <3

Kommentointi on suljettu.