Pieni jääkaudenomainen tauko…

…siitä helteestä – tekee vain hyvää! :) Täällä on vaan laiskoteltu laiskottelemasta päästyä. Aamuisin lootalle, kaupoille ja äkkiä takaisin. Päivän saladot, kaffet, kotohommia ja iltapäivällä Huutis-hommia. Näistä päivät on tehty.

Toveritar poikkesi yllättäen miehensä kanssa viime viikolla torpassa. Olipa oikein mukava nähdä kumpaakin. Tietty heti suunniteltiin taas reissua Tallinnaan. Ei nyt ihan kohtakaan, koska hinnat ovat aika korkeat. Eli jäänee elokuulle tai myöhempään. The Kaverin kanssakin sinne oltaisiin lähdössä, hieman eri asioilla vaan. ;) Mutta saahan sitä kaikenlaista suunnitella.

Höh, en pääsekään hakemaan erästä paperia ilman lääkärintodistusta. Voihan huokaus! Enkä tietenkään saa pelkästään sitä varten edes aikaa. On tämä niin jännää! Todistukset nimittäin tarvitaan kaupungin omia jutskia varten, joten… olen hieman krantusti puhuteltava siitäkin syystä.

Jotta tuhluuttaminen ei teitä ihmetyttäisi, tuhluutin vielä hieman lisää. Oli pakko. Tuuletin höngähti viimeisen hönkäyksensä ja oli pakko hakea uusi. Risman eksklusiivisesta valikoimasta halvin – The Kaveri auttoi roudaamaan sen kotiin. Äsken kokosin sen Ihan Itse! :D Hyvä tuli eli toimii. Eipä siinä muuta. Tuhluutusta sekin, että Belga pesi viikonloppuna partsilasit. Nyt näkee uloskin ilman sumua. ;)

Njäh! Ei minulla ole mitään sanottavaa eikä kerrottavaa. Sitä samaa, ei kyllä ahdistakaan. Huomenna taas lootalle, atteekkiin, kaupoille ja sama uudestaan. Kyllä tämä tästä. Paljon olisi taas tehtävää, jota ei vaan pysty aloittamaan. Ehkä jonain päivänä! :cool:

POLKA – ITSEENSÄKIN JO KYLLÄSTYNYT!

4 vastausta artikkeliin ”Pieni jääkaudenomainen tauko…

  1. Ihan totta, hyvää tekee! Tänään oli oikein kivaa puutarhassa saksia jo kukkineita perennoita ja parturoida nurmikkoa.
    Tuollainen kaupungin byrokratia on tosiaankin ihmeellistä. Yritä keksiä ajan saamiseksi jotakin, vaikka vaan ihan normaalia kontrollia. Toivottavasti onnistuu!
    Palataan asioihin taas jonakin päivänä, eikö?!

  2. Hei! Taalla yksi osottaa innolla rapoa. Toivottavasti kaikki on hyvin. T. Enkunalma :)

Kommentointi on suljettu.