Uusi kuukausi, uusi viikko…

Vaikka kaikki muu taitaakin olla melkoisen vanhaa. Eilen tunsin taas itsenikin vanhaksi. ;) Käytiin The Kaverin kanssa kirppiksellä ja oli kylmä, hrrrh. Tai siis minä palelin erinäisistä syistä, tärisin jopa. Silti oli kivaa! Palattiin reput puolillaan kotoon laittamaan lounasta. On tämäkin ihan mukava tapa viettää sunnuntaita – jotakin kivaa ja *ehkä* järkevää tekemistä. ;)

Tässä onkin taas viikonloppu mennyt häslätessä kaikenlaista muonaa esille sekä muissa vieraiden aiheuttamissa aktiviteeteissa. Pitää tänään ryhdistäytyä ja aloittaa taas hommat. Ne pitäisi-jutut myös. ;) Ainakin muutama juttu on kokonaan hoitamatta, joten jotakin pientä on tekelehdittävä.

Ensin pitää kuitenkin vähän pakata viikonloppuna menneitä ostoja ja mennä postittamaan ne eli lootallehan tästä ensimmäiseksi. Sitten kaupoille etsimään halpisleipää ja muuta muonaa. Tuntuu, että pari päivää olin koko ajan väkertämässä jotakin syötävää. Ei ihme, jojs jo jotakin alkaa puuttua. Eli leipää ja muutakin jömmaruokaa pitää saada. Pakastintakin pitäisi tyhjätä eli syödä ainakin marjat lopullisesti pois, kun uuttakin olisi kohta tulossa tilalle. Ehkä. ;) Lupasin myös laatia iiison vuoan makaronilaatikooa runsaan juuston kanssa tarjolle. Tsih, The Kaveri toi juustokannikkansa tänne, kun melkein oli heittämässä pois. :o Kauhistus, eihän niitä nyt roskiin! Hyvät, kovat kannikat kelpaavat hyvin lasagneen tai lootaan mukaan, samoin niihin ängetään porganaraastetta ja muuta kasvisylläriä eikä The Kaverille ehkä edes muisteta kertoa, että tarkoitus on tehdä nuo soijaversiona. :D

Jahas, taas pääasiana ruoka! Näinhän se on, mutta syöminen vaan on kivaa. Eli ensin kepittelemään ja kotoon tultua väsäilemään tämän päivän lounasta. :cool:

POLKA – RUOKA AINAKIN JATKUVASTI MIELESSÄ…