Tilannepäivitys…

… koska eipä tässä ole paljoakaan tapahtunut – vielä. ;) Eikä kukaan ole kaipaillutkaan, sehän on sentään hienoa!

Kävin maanantaina hankkimassa sen litteän kuvalaatikon, jota tässä on hieman haikailtu. Samalla vaihdoin operaattoria. Tämäkin on ollut jokusen kuukauden listalla. Kruksattu siis vähän tekemistä pois listoilta. ;) Eilen kävin Belgan kanssa Turussa. Meno aikaisin aamulla, paluu illalla. OK reissu. Lisää sosiaaliseeraamista tässä jokusen päivän ajan vielä.

Tänään Belga tulee lounaalle ja avittaa parissa hommassa maanantaita ajatellen. Illemmalla tulee The Kaveri saunaan ja huomisaamuna jälleen suuntaamme kirpparille. Huomenna iltapäivällä ehkä Toveri Sörkasta on tulossa, ehkä. ;) Enpä ole ehtinyt vielä tarkistamaan edes viestejä, kun illalla meni vähän myöhään. Ja maanantaina tuodaan, asennetaan ja hoidellaan kuntoon se kuvalaatikko- ja yhteysasia sekä vähän muutakin. On hieman matalalentoa eli päivät täynnä.

Silti on mahdotonta esim. saada Helsingistä aika hammaslääkärille hampaiden putsausta varten! Ei ollut aikoja tälle vuodelle…. pitää jättää soittopyyntö siitäkin. Pari muutakin pitäisi-juttua roikkuu edelleen. Ihan kaikkeen en sentään minäkään *grauh* pysty! :D Mutta olisiko tässä edes jotakin hoidettuna? Tosin hieman avitettuna tietenkin. ;)

Jahas, en vielä ole keksinyt päivän ruuan nimeä. Pitäisiköhän käväistä vielä tässä aamulla kaupassakin?! :cool:

POLKA – AIKAANSAAVA, TYYNI JA LUOTTAVAINEN *NO EIPÄ TODELLAKAAN!!!*

3 vastausta artikkeliin ”Tilannepäivitys…

  1. Yritetään ajatella, että asiat hoituvat, jotkut vaan pitemmällä aikataululla. Mukavaa Juhannusviikonloppua! Yritetään myöskin olla läkähtymättä helteeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *