Tasaista – tavallaan…

Eli kun ei tee mitään, ei tee virheitä eikä mokaa. ;)  Siinä se hyvä puoli, ainoa ilmeisesti. Koska kaikki edelleen lojuu tekemättä ja hoitamatta. Koska ei vaan huvita! Ei niin tippaakaan. Tänäänkin kovasti toivoisi erään tietyn yrityksen puhelinmyynnin aktivoituvan ja soittavan! Enpä ole sellaistakaan ikinä ennen toivonut. Nyt kyllä, ettei tarvitsisi alkaa itse kilpailuttamaan mitään. ;) Oi voi.

Torstaina laaditsin ruokaa kaikilla levyillä ja vielä uunissa. Teollisessa mittakaavassa melkein. Ajoitus ei ollut pöhkömpi, sopivasti ennen pahimpaa hellettä. Mikäs on kaivaa valmista muonaa nyt pakkasesta. Jako tietysti The Kaverin kanssa. Käytiin eilen taas kirpparillakin hakemassa jotain mielenkiintoista, haahuilua ympäriinsä nelisen tuntia. Oli kyllä mukavaa! :) Lisäksi nassu on nätin porsaanpunainen. :D Sen verran oli suoraa aurinikoa ja lämpöäkin. Mukaan tarttui kaikenlaista omalaatuista, joihin palaan toki. Osa on esillä jo tällä viikolla Kais-Tiedätte-Missä!

Jahas, tänään kotihommia eli pyykkäystä ja semmoista. Huutis-hommiakin. Pitää ensin kaupoille ja lootalle, tarvitaan taas tuoretta pupellettavaa. Pitäisi… argh, vihaan itseäni tämän takia! Kunpa pystyisi suhtautumaan tähän jotenkin normaalisti. :cool:

POLKA – ALKAA JO AHITTAA TÄMÄ NÖSSÖILY!