Rutin… siis rutiinit!

Pitää säilyttää rutiineja, jotta toimisi. Siis Itte Minä. Ei huvita. Ei jaksa. Eikä varsinkaan kiinnosta! Nyt tekisi mieli kuluttaa päivänsä vain lukemalla *ja syömällä*. Ei mahdollista. Siksi rutiinit.

The Kaveri on tulossa tänään. Lupasin värkätä isot sammiot ruokaa. Hänellä oli jotain isompaa jäänyt pakkaseen ja pitäisi käyttää pois. Tiedossa siis ruuanlaittoa pitkällä kaavalla. Tarkoitus siis sijoittaa lopputuotokset taas pakkaseen. :D Onko tässä järkeä? On. Sikäli, että valmis ruoka on helpompi ottaa halutessa suoraan syötäväksi, jos olisi vaikka kiirus. Kuten meillä kaikilla eläkeläisillä. ;)

Tästä pitää kaupoille hankkimaan itselle vehreää heinää syötäväksi sekä jotain muuta pikkutarvetta päivän sessiota varten. Myös maksut on tarkistettava ja hiivittävä lootalle. Uaah, lämmintäkin *siis tukahduttavaa* alkaa jo olla. Että näin! :cool:

POLKA – PAKKO TEHDÄ EDES JOTAKIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *