Materialismin uho!

Hah! Torpassa on iso kuvalaatikko – litteä siis ja mukamas vielä älykäs. ;) Juu, sorruttu on ja pahasti. Kas kun yllärinä vielä piti hankkia uusi *no minulle ”uusi”* taso. Tietty meikä sitten käytetyn, vanhan ja kirkkaanpunaisen peltikaapin siihen alle hankki. Torista tietty. Osui vielä lähellä asuva kaveri, joka kiikutti paikalle ja loppuasenteli kaiken ihan pienestä lisämaksusta. Nyt on tuuhluutettu koko vuoden tai parinkin edestä ja vielä pitäisi yksi homma hoitaa.

Jussikin hoidettu pois kuleksimasta. Melko yhdentekevä ns. juhla. Onneksi täällä on aina rauhallista, kun paremmat ihmiset häipyvät mökeilleen! :D The Kaveri toimi juhannusheilana, saunottiin ja syötiin *minäkin* makkaraa… meni alas, tosin taas sain vatsan kipeäksi. Mutta onhan se hyvää, en minä sitä. Ja loppuilta katseltiin sitten sitä liikkuvaa kuvaa. Harmi, ettei viikonloppuna ollut kirppiksiä tai muita jänniä aktiviteetteja.

Eilinen menikin sitten siivoojana ja putkimiehenä. Putkihommia riittänee vielä tänäänkin. :( Onkohan soitettava ihan huoltoon asti. Pieni ongelma nääs… pesukone ajoi siilistä vedet ylös. Toki se on putsattu, taas ja jälleen kerran. Ans kattoo! En uskalla vielä edes testata. Voi kun olisin itse parempi näissä hommissa. Tai kunpa olisi joku jeesaamassa. Hmph. Samaa asiaa taas pähkäilen ikkunoiden *etenkin parvekelasien* kanssa. Voi kun!

Onneksi helle tuntuu tänä aamuna jo hiukan rauhoittuneen. Ei jaksaisi. Hups. Tuuletinkin levähti lopullisesti viikolla. Eikä sitä enää voi ehjätä, vaikka Belgakin yritti. Sekin olisi siis hankittava. Huokaus. Lisää menoja ja menoja. Etsimistä ja palveluhalujen tsekkaamista. Minä en nyt niin hirmuisesti ihaile ja pidä kuluttamisesta, joten ns. ostosten teko on enempi kärsimystä kuin suurta hupia. Kaipa sekin siittä.

Kiitokset kaikille kommentoijille! En ole jaksanut turhaan päivitellä mitään, kun ei ole mitään kerrottavaa eikä edes muistiin merkittävää. Tapahtumatonta arkea, joka on tietty ihan hyvä niinkin. Olen vaan aivan liian saamaton ja laiska! Edelleen.

On sentään jotain jussina mennyt kaupaksikin, joten muutama kirje on odottamassa vientiä lootalle. Tästäpä lähdetään taas kepittelemään keskustaan ihan kohta… :cool:

POLKA – PIILOPORVARI TUNNUSTELEE!

Yksi vastaus artikkeliin ”Materialismin uho!

  1. mukavaa kun aamulla oli taas luettavaa.kuuluu joka aamuiseen tapaan.terv.anneli

Kommentointi on suljettu.