Kiireitä…

… ainakin tulossa. ;) Miehiä tulossa torppaan, tsihih. Belga tietty lounaalle tänään päivällä, vähän pitää tsekkailla paria juttuakin. Hänen lähdettyään The Kaveri ilmestyy tänne omilta reissuiltaan. Sauna päälle ja iltaheekkuja, huomisaamuna kirpparille. Taas pitää sosiaaliseerata! :D Onneksi näiden herrojen kanssa se ei ole ongelma.

Hih, The Kaveri poikkesi yllättäen eilenkin päiväkaffella. Tai siis kävi tuomassa joitain juttuja, joita tarvitsee. On tänään siis tulossa suoraan retkiltänsä eikä ole turhaan sitten isompia kantamuksia. Isompia… siis lääkkeet, pari banaania ja vähän muonaa huomiseksi. ;) Olisi täällä tietty muonaa ollut, mutta halusi maistaa jotain juttua – joten minähän väsäilen. Tein eilenkin siinä joutessani ison taatelikakun, pistin puoliksi noille kavereille. Vähän heekkua kotoon kaffin kanssa.

Kävin eilen kylillä eli kaupoilla. Olisin ehkä *hyvin ehkä* tehnyt erään isomman ostoksen vaikka Rismasta. Eipä ollut myyjähenkilöä paikalla, jolta olisin tiedustanut asiaa – eikä tullut. Pitänee ilmoittaa, että olisi ihan kiva lupausten mukaan pitää piste miehitettynä! Nyt meitin Risma jäi vaille isohkoa kauppaa enkä ehkä mene sinne samalle asialle enää uudestaan. Olisin tarvinnut faktoja, joita ei esittelystä löydy. Kykenen varsin laatuisasti elämään ilmankin. Mutta noin HOK-Elannolle: pitäkää ne prleen myyntipisteet miehitettynä, jos niin lupaatte!

Komea aamu. Pitänee tästä vetää nuttua niskaan ja käydä hiukan kepittelemässä. Päivästä on tulossa pitkä… :cool:

POLKA – MIEHIÄ TÄNÄÄN TORPASSA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *