Ylisosiaalinen…

Ylisosiaalinen Polka tässä, huomenta! ;) Tuli eilen sosiaaliseerattua ihan koko päivä, aamusta iltaan. Väsyttävää! Ilmankos nukuinkin ruhtinaalliset 5 h. Tapasin ensin The Kaverin kylillä ja lounastettiin meillä sekä hoideltiin asia-asiat kuntoon. Illemmalla, heti kaverin lähdettyä, poikkesi eräs tuttu leidi noutamassa ostojaan ja tietty *tiesinhän minä tämän* jäätiin kälättämään asioista vielä pariksi tunniksi. Juu, ihan mukavaa, toki. Mutta oikeasti lievästi rasittavaa – tai minä en vaan ole tottunut. :)

Tänään pitäisi kohta taas sosiaaliseerata erään herrahenkilön kanssa samoissa merkeissä. Toivottavasti kälättäminen jää pois, olisi hiukan tekemistäkin tänä aamuna. Tai siis koko päivänäkin, taas ja jälleen. Nämä ns. pyhät ovat hyviä kaikenlaiseen pakkotekemiseen eli niihin konditionaalihommiin. Pitää ainakin yrittää!

Sovittiin taas kirppisreissukin viikonlopuksi. Ainakin jotain tekemistä tiedossa, nice! Nyt siis taas jotain roipetta niskaan ja viemään ensin vaikka lehdet raittiiseen ilmaan, siitä kepitellen sitten hieman kauemmas. Kyllä tämä tästä! :cool:

POLKA – EI AINA NIIN HIRVEÄN INNOSTUNUT IHMISISTÄ…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *