Väsyttää…

Uaah, väsyttää. :( Heräsin kolmelta, väkisin sinnittelin puolisen tuntia. En saanut lisää unta, en sitten millään. Harmi, onneksi pääsee sentäs päikkäreille, jos tarvis. Joku mekkala herätti, ehkä aamun Hesari tuonne keskikerroksiin. ;) Saattoi olla myös kapasta poistuvaa porukkaa talon ohi kävelemässä – tuli näin kateellisena mieleen.

Belga poikkesi eilen. Ruoka oli hyvää, ainahan se on. ;) Sain myös apuja, joita tarvittiin. Kaikki siis toimi kuten yleensäkin. ;) Jämähdin sitten loppupäiväksi lueskelemaan ja palstailemaan. Hah, mitään järkevää saanut aikaiseksi. Ei kun, pesinhän minä taas lisää pyykkiä! :D Kaikki pitää muistaa kirjata nääs. Toimeton päivä siis. Josko tänään saisi jotain tehtyä. Ihan niinkuin oikeasti.

Sadekin taisi jo loppua. Nice! Kohta siis kepittelemään. Pitäisiköhän käydä myös kaupoilla. Olisi ehkä parempi käydä hakemassa parit kuiva-aineet tänään, ettei tarvitse huomenna raijata isompaa säkkiä selässä. Mjäh, ainahan sitä on ruokaa roudattava ja siitä on puhuttava. ;) The Kaveri vihjaili jotain kakusta, kylläkin siihen tapaan, että toivoi minun tekevän sitä itse itselleni. Enpä taida, mutta jospa tekisin hänelle. ;) Menee harkintaan. Jotain on saatava aikaiseksi tänäänkin, ihan pakosti.

Nyt siis nuttua niskaan ja kepittelemään kylille! Voisi se vähän jopa piristää… :cool:

POLKA – EPÄMÄÄRÄISTÄ JORINAA EPÄMÄÄRÄISISTÄ AJATUKSISTA…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *