Ulkona!

Haa, tuli eilen oltua hiukan ulkona! :D Oltiin Vermon konttikirpparilla, meni kevyesti 5 h kierrellessä ja sehän lasketaan tietty ulkoiluksi & tehokkaaksi liikunnaksi *mitä, eikö muka?*. Oli tosi mukavaa. Hieno ilma, ei liian kuuma vielä aamupäivällä ja mukavaa väkeä ympärillä. Ei kehno lain. Piffasin meille kaffet ja pistettiin jättimäinen, tuore possumunkki puoliksi. ;) Eihän tätä voi olla mainostamatta, hih. Molempien reput olivat melko täynnä poistuttaessa. Kaikenlaista kertyi siis mukaan ja vielä enemmän oli tietty tarjolla. Tämä pitää tehdä toistekin.

Pakkohan sitä on myös vähän kätistä. Noutotakso ei ollut oikeaa taksoa nähnytkään, voi huokaus. Taksouudistuksen mukaan myös Matkapalvelu uudisti tilausjutskiaan ja tästäkään kaverista ei ollut tietoa, kenelle ajaa vai itselleenkö. Ainakin auto oli sökönä: takaa ei päässyt toisesta ovesta ulos lainkaan. :o Hengenvaarallista? Lisäksi oli likaista, sottaista eikä tietenkään navi tai mikään muukaan toiminut. Kuski oli todella nuori hemmo, joka näpytteli koko ajan puhelintaan nenä kiinni siinä – ja hänen olisi pitänyt siis ajaa! Eikä hän tullut avittamaan edes kolmatta kyytiläistä, joka käytti rolleria ja oli hyvinkin iäkäs rouva. The Kaveri sitten yritti mennä nostamaan tämän rolleria takapaksiin… Olipas kälyinen kyyti. Ei siis muuten, mutta melkein pelotti se ”äly”puhelimen tiiraus koko ajan. Eikä saatu kuittiakaan. Kele. Hämärähommaa saa siis näköjään ihan luvallisesti harjoittaa kaupungin kustannuksella!

Kohta tässä pitää koota itsensä, etsiä kaikenlaista ja kepitellä lootalle viemään postia. Hah, onneksi ei aurinko räkötä. ;) Otsa näyttää olevan vielä punainen eilisen jäljiltä. Onneksi olimme liikkeellä koko ajan, ei ehtinyt aurinko enemmän kärventää. Meikä kun palaa hirmuisen helposti. Nyt siis vain punoittaa. ;)

Josko tänään keskittyisi taas rättipuolen touhuihin ja katsoisi, mitä sieltä saisi poistoon. Voisikohan nyt myös sanoa, että se on jo kesä? :cool:

POLKA – ULKOILMAA & MUNKKIPOSSOJA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *