Torjantai…

… ja unet edelleen kateissa. Ei naurata. Pakko varmaan tropata reippaasti jonain iltana, että saa edes yhden yön nukuttua paremmin. Nyt ei vaan irtoa mitään, koska niin väsy.

Tapaan The Kaverin tänään kylillä ja tulemme meille lounastamaan. Ainakin on jotain puuhaa tänäänkin. ;) Saa osan päivää kulumaan ihan ihmismäisellä tavalla ja voi testata, osaako sitä vielä puhua. Ja syödä!?! Siis ns. normaalia ruokaa. Olen tässä ahminut niitä vihreitä, lehteviä heiniä kylkiäisinään pari kourallista kirsikkatomange taas jokusen päivän. Toki kaverin kanssa on muutakin kuin lounas – päiväkaffet ja ihan pullan kanssa! :D Oikeat siis, mutta siinä sivussa myös Huutis-hommia ja ’kokoelmien’ tsekkausta sun muuta aiheeseen liittyvää. Mukavaa.

Hah, olin eilen jo melkein tekemässä pariakin odottelemassa ollutta juttua. Kosahtivat muuten siihen, että em. yritysten sivuille pitää kirjautua perskohtaisesti pankkitunnuksilla, vaikka pyytäisi vain tarjousta. Ei huvittanut juuri silloin, joten jätin nekin hoitamatta. Ei ihme, etten saa mitään aikaiseksi. Toisaalta, kannatan suuresti asioimista netin kautta. En kannata ’äly’puhelimia enkä siis niillä tunnistautumista (joka on tehty liiankin helpoksi). Pitäkää tunkkinne! :D Olisi kovin kiva, jos asioiminen olisi hieman suoraviivaisempaa. Mutta ihan sama. Oma asia ja itsepähän maksan laskuni. Nih, pirskatti!

Nyt tsekkaamaan vielä parit viestit, sitten reppu selkään, kepit käsiin ja ei kun kepittelemään kylille. Kansa vaatii lisää vihreitä lehteviä heiniä! :cool:

POLKA – KORRELOIVATKO NUKKUMINEN JA VIHREÄT, LEHTEVÄT HEINÄT?

2 vastausta artikkeliin ”Torjantai…

  1. Aika kummallista, että pelkän tarjouksen pyytämiseen tarvitaan pankkitunnuksilla kirjautumista. Mutta näitähän on, kaikenlaisia….
    Minulla ei myöskään ole älypuhelinta. Ihan tavallinen Nokian peruspuhelin, jossa kuitenkin on aika hyvä kamera. Täällä kotona kirjoittelen, juuri nytkin, pöytäkoneella, joka palvelee minua ihan kaikissa tarvitsemissani asioissa. Pari kuukautta sitten sain uusittua ajokorttinikin hyvin helposti Trafin sivuilla netin kautta. Eiköhän me jatketa tällä samalla tavalla, eikö?!

    • Eikö olekin? Mutta näin vaan oli yhdessä virmassa. Enpä taida sitä edes heiltä pyytää… Kyllä, eiköhän se ole parhainta jatkaa näin. Ainakin tietoturva on hiukan parempi eikä tarvitse säheltää muutenkaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *