Taas saa äänestää!

Jotakin hupia kaikille – tänäänhän alkaa ennakkoäänestys. ;) Sen verran pitää tykätä itsestään ja ns. politiikasta, että käy äänestämässä. On sentäs pieni mahdollisuus vaikuttaa, vaikka se tuntuu välillä niin kovin turhalta. Silti. Menkää siis äänestämään ja mieluusti tietty ennakkoon. Koskaan ei voi olla varma, pääseekö oikeana päivänä paikalle. Heh, no minäkin vaan varmistelen, ettei tarvitse varsinaisena vaalipäivänä lähteä mihinkään. OK, tämä on taas hyvin kliseenomaista, mutta on tässä asiaa takana *kun osaisi sen tuoda nätisti esille*.

Josta tuli mieleen, että enpä ole pahemmin kirjoitellut viime aikoina. Tärkein syy on kai se, että ei ole sellaista ’pakkoa’. Olen myös (liian?) itsekriittinen omalle tekstille ja sopii ollakin. Hirveää kökköscheissea, paatosta ja muuta. Sanoisin itselleni, että ei jatkoon. ;) Ketuttaa kyllä, kun asiasta on kyselty. Ei, en aio tehdä mitään tämä asian eteen. Piste. Kirjoittakaa te, jotka pidätte itsestänne ja omasta tekstistänne!

The Kaveri saattaa poiketa tänään kaffelle kalareissullaan. Kalareissu -> käy tsekkaamassa, mistä löytyy viikon halvin fisutarjous. Tarkoitus olisi taas jakaa saalis sekä kustannukset. Ei sitä muutoin niin usein lohta syötäisi. ;) Hmmm. Huomiseksikin on sovittu yksi tapaaminen eli simppeli Huutis-ostosten nouto. Belga lienee tulossa lauvantaina ja menoa on taas sunnuntaina. Johan minä olen varsin ylösotettu lähipäivinä. Hyvä vaan, mitä enemmän on jotakin sovittuna jo etukäteen – ja jotakin tekemistä, jolla on nimi. Alkaa riittää tämä haahuilu ilman mitään järkevää tekemistä siinä välillä.

Ärh. Olen edelleen vähän vihainen itselleni. Edelleen stressaavat ne pari asiaa, joita tässä odotellaan ratkeaviksi. Mietin sitä, pitäisikö alkaa kysellä perään etukäteen aktiivisesti vai reagoida vasta sitten, kun asiat ovat ns. päällä eli ajankohtaisia? Tämä. En siis tiedä mitä tehdä. Tähän liittyy niin monia muita asioita. Siksi olisi helpottavaa saada jotakin infoa etukäteen, jotta voisi alkaa järjestelemään ja hoitamaan näitä liitännäiskysymyksiä. Eikö vaan olekin sekavasti ilmaistua? No, toivottavasti edes joku ymmärsi. ;) Piti vähän avautua.

Ehkä sitä pitäisi vetää pillifarkut koipisiinsa, nuttu niskaan ja viedä roskat ensin ulkoilemaan. Kylille sitä on kuitenkin kohta kepiteltävä! :cool:

POLKA – ÄÄNEKÄS ÄÄNESTÄJÄ, MUUTEN NOLO ÄHRÄÄJÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *