Sekaisin

Tottakai minä olen sekaisin, siitä ei ole epäilystäkään. Sekaisin ovat myös päivät ja viikot. ;) Jotenkin ei eilen tuntunut lainkaan perjantailta. :o Eikä keväältä. Jotenkin eilen myös aikakäsitys ilta-aamu meni sekaisin. :D Ollaaan sitten oikein kunnolla sekaisin joka asiasta! Ja vielä kehuskellaan sillä. Ei näillä kyllä ole enää mitään vaikutusta meikäläisen elämään… näin eläkeläisenä siis.

The Kaveri tuli eilen iltapäivällä eli sopivasti niin, että laitoin saunan päälle ja kävimme oikeasti kylpemässä. Siis hei, minäkin! Hyvin varovasti tosin eikä ole kovin paha tänään, ainakaan vielä. Olipa mukavaa pitkästä aikaa! Sitten toki saunakaffet ja pientä suolaista. Tsiihih. Tein ison salaatin ja herrahenkilölle viereen kasa knakkeja vanhaan tapaan lämmitettyinä. Hyvin upposi! Tervehenkiseen suomalaiseen tapaan kyttäsimme töllöä sitten osan iltaa. Oujee, todella normien mukaista touhua. *saako tästä pisteitä?*

Toveritar kyllä jo lähetteli viestiä, että olisi tarvis kohta taas suunnata etelään. Tietty vastasin, että minähän olen valmis, vaikka heti! Aina sopii, kun sovitetaan… Liha on heikko ja mieli aina altis! Eli kohta taas tiedossa reissuja, luulisin.

Ihan ensin kuitenkin kohta aamukaffet toiseen kertaan, nuttua niskaan ja kepitt... ei kun siis roskat kainaloon, kepit mukaan ja odottamaan taksoa. Nyt lähdetään viettämään tämä päivä jättikirppikselle! :D Jotain erilaista. Se on aina meikäläiselle isompi tapahtuma. Kirpparit nyt vaan ovat kummankin hinku, monestakin eri syystä. :cool:

POLKA – AKTIVITEETTEJA JA SEKAISUUTTA!

2 vastausta artikkeliin ”Sekaisin

  1. Niin olivat minullakin Vapun jälkeen päivät sekaisin, mutta eiköhän me nyt Juhannukseen mennessä selvitä taas ajan tasalle. Ai niin, mutta onhan tässä vielä Helatorstai ja Helluntai sitä ennen!
    Olen tosi iloinen, että olet saanut elämääsi tuollaisen kaverin. Taidatte olla vielä aika samanhenkisiäkin. Ja hei, kirpputorit ovat minunkin juttuni, ovat olleet jo vuosikymmeniä! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    • Heh, hyvä, että muistutit – lisäksi on vielä Äitienpäivä! XD Pyhiä siis riittää…
      Ollaan melkein pelottavankin samanhenkisiä monissa asioissa. Kirpparit ovat myös olleet meidän juttu kymmeniä vuosia! Eli hyvinhän se yhteen menee. Kivaa vkonloppua myös sinen! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *