Sateen keskelle?

Sinne se kai olisi tungettava! Pitää tästä lootalle ja kaupoille, olen odotellut sateen loppumista. Pitäisi loppua, kohta siis… Ei tässä vielä mitään, ei vihannestsioskikaan aukene näin aikaisin. Njäh! Olen kohta se kämäinen, vanha tarjoushavukka, joka kulkee kaikissa kaupoissa etsimässä halpisalennuslaputetut tarjoomukset! Tähän Belga jo sanoikin, että miten niin ’kohta’… :D

Ei mitään erikoista, todellakaan. Sitä yrittää päivittäin tehdä edes jotakin, mutta ei vaan irtoa tarpeeksi. Se riipii. Ei vaan jaksut ja kunto riitä, vaikka niin sitä kuvittelee. :( Odotan kai itseltäni hieman liikoja? Kun ei lisäksi hirveästi aina huvita. Edelleen: olisi hirmuisen hyvä, jos joku olisi aina potkimassa pärsheelle ja hommiin!

Mutta menen nyt potkimaan itseäni liikkeelle tässä tunnin sisällä. Pakko hoidella muutama asia pois kuleksimasta ja varautua huomiseen sosiaaliseeraamiseen. :D Nuttua niskaan ja reppu selkään. Polka ulos sateeseen, mars. :cool:

POLKA – SADE KASTELEE VAIN KERRAN…

2 vastausta artikkeliin ”Sateen keskelle?

  1. Täällä paistaa aurinko, mutta aikamoinen tuuli tuivertaa. Olisi työpaikan saunailta ja talviturkin heitto. Saattaapi olla Päijänteellä aikamoiset laineet :D

    Minäkin tarvitsisin persuksille potkijaa. Ei jaksais työpäivien jälkeen tehdä kuin pakolliset. Toisaalta ei niitä pakollisia enää ole niin paljon tässä iässä. Tuohon sun saamattomuuteen sanoisin, että sähän touhuat vaikka mitä ; kateellinen olen :D

    • Täällä hiukan tuuli, ei sen kummempaa.
      No se ehkä kuulostaa siltä, mutta en saa mitään asiallista ja pakollista koskaanikinämillään valmiiksi tai edes aloitettua. :( Ei siis kannata kateilla, kun on hammaslääkärikin varaamatta. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *