Pientä rajaa…

… kaikki kun eivät ole kiinnostuneita kuminpalasta jäällä! ;) Ei jaksa. Onneksi tällä kertaa EI ole edelleenkään TV:ta. Meikä alkaa olla lopen kyllästynyt tuohon hehkuttamiseen! Monestakin syystä, joita en *yllättävää, eikö* ala täällä aukaista.

Njäh! Huomasin, että tämäkin viikko on tuhottu helatorjantailla eli pyhäpäivällä. :( Ei mitään rotia taaskaan. Eikä silloin tietenkään tapahdu mitään. Kökitään sitten taas kotona ja maataan sekä kirjoitetaan samalla. Eihän sitä muutakaan voi.

Edelleenkään ei mitään edistystä missään asiassa. En siis vieläkään ole saanut mitään aikaiseksi. Kohta menee hermo. Itseeni siis. Ketuttaa.

Siksi pitääkin vetää muutama paita päälle, talvitakki niskaan ja kepiteltävä uusiin seikkailuihin eli kylille roskiksen ja lootan kautta. Kyllä se tästä! :cool:

POLKA – VARSIN TYMPÄÄNTYNYT ITSEENSÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *