Perstai…

… ja paluu normeihin jatkuu. ;) The Kaverikin oli eilen tyytyväinen, kun päästiin ns. normaaleihin aikataulutuksiin ja hommiin. :D Kuulostaako hämärältä? Tarkoittaa siis käytännössä netti- ja livekirppareita sun muuta hässäköintiä sekä omia harrastuksia.  Heh, kaveri käy mm. pelaamassa pingistä poikain kanssa, pojista vanhin on reipas 87-vuotias herrahenkilö. Kovaa porukkaa!

Lounastimme kuten vain köyhät eläkeläiset ainakin. Pakko kertoa: kärtsättyä lohikalaa, uuden sadon perunoita, bearnaisekastiketta, kirsikkatomangeja ja jälkkäriksi tuoreita mansikoita. Vielä nyhtöpullaa ja kaffetta! Oi voi, tiedän, että taas joku paheksuu! :D Oli oikeasti halpisruokaa. Laskin taas annoksen hinnan eikä voi moittia. Halvennustarjoukset vaan aina pakkaseen, jo vain kehtaa heekutella. Tämä tietty vaatii sitä, että kaksi metsästäjä-keräilijää käy päivittäin ainakin yhteensä 3 – 7 kaupassa. Kuulostaa pahalta, mutta käytännössä on kakunpala. Vaatii vain vaivaa ja aikaa sekä viitseliäisyyttä käsitellä kaikki itse, hoitaa jatkojalostus jne. :D Mutta niin mukava syödä hyvin hyvässä seurassa! Tsihih.

Viikonloppu lähenee ja Huutiksessakin taas alkaa mennä jotain pientä kaupaksi. Hyvä niin, saisi edes vähän noita lootia tyhjemmäksi. Tosin ei parin lipareen poistaminen näy missään! :o Vain kaksi puista hedelmälaatikkoa, muutama kirja hyllyissä sekä pari isoa säkillistä leluja ja papereita. Eikä mikään näytä vajuvan, vaikka koko ajan teen oikeasti töitä niiden eteen. Huokaus. Ei harmita, mietin vaan montako vuotta joutuu väkertämään saadakseen kaiken poistoon. Aika monta, ehkä…

Josko tänään jaksaisi ihan keskittyä taas niihin tarjouspyyntöihin. Jäi vähän kesken, kun alkoi ketuttaa. Pitääkin katsastaa, onko noilla kahdella virmalla ihan fyysistä toimipistettä lähellä. Voisin käydä kiusaamassa ihan perskohtaisesti. Tosin siitäkään ei aina hyvää seuraa. :D Olen ärsyttävä vanha käpy, tiedän. Tarkistanpas tuon ensin. Olisi helpompaa kertoa mitä itse haluan! Sehän se on tärkeintä, eikö? ;)

Mutta nyt kurkkaamaan tilille ja kuorittamaan, sitten nuttua niskaan ja roskat ulkoilemaan. Kepittelyä kylille ja lootalle, samalla pitää vielä vilkaista päivän roskiin menevät ruokatarpeet… :cool:

POLKA – KOHTA PÄÄSEN EHKÄ DYYKKAAMAAN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *