Palasiko talvi?

Hrrrr, kylmä aamu! :( Nyt ei naurata, kun ehti juuri totuttautua siihen, että on melkein lämmintä. Pitää näköjään etsiä esiin juuri kaappiin piilotetut vaatteet – näinhän siinä aina käy. :) Haitanneeko tuo toisaalta. Olen tietty menossa kaupoille ja lootalle, olen minä sinne päässyt muinakin aamuina.

Käytiin eilisaamuna siellä kirpparilla. Lähtiessä oli melkein kaunista ja lämmintä, lisäksi kerrankin sääennuste piti paikkansa. Sadetta alkoi ripsiä melkein klo 11, onneksi ehdittiin sitä ennen käydä kaikki läpi. Ei ollut paljon myyjiä, ei ostajiakaan. Saaliina jotain pientä ja hyödykästä. Sekä hyvät kaffet ja tuore munkkipossu puoliksi! :D Suurta tuhluutusta ja heekkua. Tavara puolestaan myytäväksi, vanhan 1970-luvulta peräisin olevan oranssin (ei digitaalisen) upevan herätyssähkökellon ehkä siirrän omalle yöpöydälle! Siirtäisin varmasti, jos se olisi oikeasti herättävä, mutta ei näytä siltä. Siis tavallinen kello, mutta numeron pyörivät – muistatte nämä upeat uutuudet historiasta?! Tosin taas tuli todettua, miten iankaikkisen vanha sitä oikein itse onkaan. Minulle on tulossa ikäkriisi – ainakin heti, kun älyän alkaa laskeskella vuosia ja erilaisia tapahtumia. Hmph!

Oujee, siis kohta kylille tästä ja viemään postia lootaan. Pitää The Kaverille muistaa hakea pari ostosta halpiskaupasta. Itselle jotain vihreää taas vaihteeksi. Tuli viikonloppuna mussutettua heekkuja aivan liikaa ja nyt seuraa palaaminen perusteltuun päiväjärjestykseen. Pitäisi myös hoitaa siivouspoliittisia toimenpiteitä sisätiloissa ja parvekkeella. Pari juttua roikkuu vieläkin ja ne vaatisivat vain joko puhelinsoittoa tai meiliä… huokaus. ;) Samaa vanhaa siis! Mutta minä vedän taas paksumpaa nuttua niskaan ja eiköhän tästä taas kepitellä ensin roskikselle ja sitten eteenpäin… :cool:

POLKA – KYLMÄ KANGISTAA NOPEASTI!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *