Olen ylösotettu…

… tänään, heti aamusta alkaen. ;) Kovin on kiirusta eli hyvin sosiaalinen päivä tiedossa. Enpä tiedä, mitä siihen sanoisikaan. Tapaan The Kaverin aamulla kylillä, kuten yleensäkin ja varmaan tullaan meille lounaalle ja päiväkaffelle. *tsih* Pari asia-asiaakin on tietty yhdessä hoidettavana. Ja iltapäivän / varhaisillan kähmeessä on tulossa eräs mukava leidi käymään ja noutamaan materiaalia. Hänkin hyvin sosiaalinen ja juttupitoinen henkilö. Ei mitään, ihan mukavaahan tämä. Taidan olla huomenna aika poikki. Tämä liika sosiaalisuus tässä hieman hirvittää! :D  Ei muuten, mutta se on tällaiselle piintyneelle introvertille uskomattoman rasittavaa ja väsyttävää.

Lopputulemana taas eilen: minä ajattelen ja pähkäilen liikaa. Pieniä ja turhia asioita(kin). Pitäisi pystyä keskittymään vain yhteen asiaan ja sulkea aktiivisesti kaikki muu pois. Pakko tehdä asialle jotakin. Ei tämä näin nyt vaan toimi! *ruoskii itseään*

Paljon pitäisi-asioita jonossa. Merkataan muistiin, että ensi viikolla voisi käydä myös Turussa. Olisi pakkokin ja ensi viikko voisi olla muutoin aika sopiva ratkaisu. Sielläkin kun olisi hoidettavia asioita. Hmph, en siis ala nyt miettiä niitä sen enempää…

Pyykit nyt äkkiä kaappiin ja muutama paita päälle. Sitten roskat ulkoilemaan sateeseen ja sitä kautta lootalle ja kylille. Kiireenpoikasta…. :cool:

POLKA – HUIPPUSOSIAALINEN MONIOSAAJALAHJAKKUUS *ei tod!!!!*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *