Normeilla vaan…

… niin kukaan ei hepuloi! ;) On ehkä vaan vähän tylsää – tai siis ihan kivaa. Tavallaan. Tosin ei sitten myöskään tapahdu mitään erikoisempaa. Ei missään mielessä. Ei edes Polkalassa. Tai ei varsinkaan täällä.

Eilinen meni taas hänekseen tuossa haahuillessa erilaisten pienten juttujen kanssa ja tietty Huutis-hommissa. Ou jee. Tänään tapaan The Kaverin kylillä ja lounastamme täällä. Olisi vähän suunniteltavaakin, olisimme ehkä menossa jonnekin. Meno – tässä se tarkoittaa esim. lähikirppareita siis. Ei sen kummempaa, mutta meikäläiselle sekin on jo menoa jonnekin. :D

Kauppalista pitää vielä laatia, jotakin muonaakin olisi taas tuotava. Ainakin vihreää. Sitten kurkkaan tilille, kuoritan ostot ja lähden kepittelemään lootalle ja kaupoille. Leikin tehokasta, vaikka en sitä ole! Hämään melkein asiantunjoitakin… :cool:

POLKA – OLEVINANSA TEHOKAS ELI PALJON PUHETTA, MITÄÄN EI TAPAHDU!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *