Normeilla mennään – ja sen huomaa…

No nyt! Nyt alkaa tuntua tosi maanantaiselta tämä olo. Lievä ketutus ja ahitus taas alkavasta viikosta ja siitä, mitä pitäisi tehdä ja hoitaa. Niin tuttua. Niin öklöä, tavallaan. ;) Aina samat jutut, tietty. Näillä siis mennään tämä viikko.

Belga kävi eilen lounastamassa ja sai *sai, köh* mahdollisesti jopa tahtomattaan kuulla selvityksiä etelän hotellihenkilökunnasta, aamiaisista, kirppareista sekä kaikesta muustakin. Toki palkkiona tästä jaoin kaikkea kivaa ruokaa… Belga sai siis osansa tuliaisista. ;) Ruuaksi keittelin ison kattilan seljankaa, upposi oikein hyvin. Ja jälkkärinä pinoittain kaikenlaista makeaa. Vastapalveluksena hän myös imureerasi, olikin tarpeen….

Huokaus. Pitäisi siis taas saada jotain aikaiseksi tälläkin viikolla. Kotohommia ja Huutis-asioita, siitähän ne päivät on tehty. Vaatekaappi kaipaisi edelleen tehokkaampaa karsimista ja järjestelyä. Näin keväämmällä sen huomaa vielä paremmin kuin muulloin. Njäh, ehkä tässä pitäisi jotakin tehdä, tämäkin asia on listalla. Kunpa jostakin saisi huvitusta aloittaa kaiken?!

Eipä tämä makaamalla parane. Nuttua niskaan, lehdet kainaloon ja viemään ensin papereita keräykseen ja sitten lootalle sekä kaupoille. :cool:

POLKA – HOITAMATTOMAT ASIAT HÄIRITSEVÄT…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *