Liikaa kaffetta?

Taas väsyttää, heräilin vaihteeksi tuossa klo 3 tienoolla – nukuinkin katkonaisesti. Olisikohan ollut ne jokunen litra kaffetta eilen? ;) Meni vähän ehkä överiksi kahvin määrä, kun vetäisin kaikki pohjatkin vielä keittimestä…

The Kaveri oli eilen lounaalla ja kaffella eli heekkuja tuli vedettyä taas luvattoman paljon. Tuoretta leipää, pullaa, mansikoita – ihan kaikkea. Mutta kun syöminen nyt vaan on kivaa! Siinä sivussa käläteltiin ja sovittiin mahd. kirppariretkestä sunnuntaille. Jos on hyvät kelit, muuten ei todellakaan. Ulkokirpparille ei lähdetä *kauas vielä* kastumaan. ;) Jotakin tekemistä ja odoteltavaa taas vaihteeksi. Johan tässä on ehtinytkin jäkittää kotona!

En minä valita sitä, että on vähän tylsää. Se kuuluu asiaan. Edelleen valitan omaa saamattomuuttani. Pitäisi piristyä, mutta edelleenkin niin moni pikkuasia riippuu parista isommasta, joihin Minä Itte en voi vaikuttaa lainkaan enkä millään tavalla. Hmph. Toisaalta, ainakin toinen ratkeaa viimeistään kesän lopulla. Että tässä sitä sitten odotellaan. Pitäisiköhän keksiä jotakin pientä ja tärkeää, jonka parissa nyhvertää? ;) Tai olenhan minä keksinyt jo, ehkä vaan paneudun sitten enemmän tiettyihin aktiviteetteihin. Mystistä?!

Josko vaan normeilla sitten? Eli nuttua niskaan, reppu selkään sekä lootalle viemään postia. Ainakin se on hyödykästä tekemistä! :cool:

POLKA – JANKKAA SAMOJA ASIOITA TAAS VAIHTEEKSI!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *