Laiska & saamaton!

Hjuu, sama valittus aina! ;) Se nyt vaan on niin, että mikään ei taas innosta. En siis saa oikein mitään aikaiseksi. Pientä väkertelyä siellä ja täällä, ei mitään kokonaisvaltaista. Harmittaa. Pitäisi piristyä!

Tänään eräs ostaja tulee noutamaan tuotteensa, joten siinä pitää taas käkkiä keittiössä odottelemassa. No, saan muutaman juuron käteistä – onhan sekin jotain. Ja mitä minä toisaalta muutakaan tekisin? Samalla voikin lukea viimeisimpiä dekkariuutuuksia. Pitää tässä ensin käydä lootalla viemässä kirjeet. Ehkä poiketa kaupassakin hakemassa juggaa. Eilen sentään kunnostauduin kaupoilla ja noudin pojilta repullisen halpisvihanneksia, nice! Lounas olikin taas pesofatillinen vihreitä, lehteviä heiniä. Ja jälkkäriksi marjoja…

Uhh! Tosiaan, kunpa voisin potkia itseäni persiille ja saada jotakin tapahtumaan! En vaan saa mitään aloitettua… jospa edes saisi jatkettua edes yhtä hommaa, sekin olisi jo jotakin. Ei se kyllä täällä huokailemalla järjesty. Kunhan nyt taas urputtelen huvikseni. Olisi niin paljon kaikkea muutakin hoidettavaa ja järjesteltävää. Olen vaihteeksi hyvin saamattomalla tuulella. :(

Mutta nyt etsimään pino kortteja, tsekkaamaan maksut, maksamaan omat laskut ja sitten kepittelemään lootalle! :cool:

POLKA – EN PIDÄ LAISKASTA ITSESTÄNI!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *