Kuin vierasta sikaa…

Tulin vaan kertomaan sen kuuluisan ’oman mielipiteeni’ eli minun mielestäni Rinnettä nyt piestään kuin vierasta sikaa – syyllisenä kaikkeen. Eiköhän kannattaisi antaa miehen hoitaa työnsä ensin rauhassa. Melkein harmistuin eilen, kun tuli palstailtua *juu, noloa ajankulua* ja lueskeltua kommentteja. EI sitä hallitusta vielä ole todellakaan muodostettu! Nih kerta eli ei kannattaisi etukäteen kommentoida hirveällä vihalla ja raivolla. Se minua oikeasti ihmetyttää. Tuo hillitön viha siis, joka nyt suuntautuu ihan omalaatuisesti. :( Ei näin.

Eipä asia minulle kuulu, mutta tuntuu, että siinä samalla tosiaan vihataan joka toista kanssakulkijaa / mielipidettä / ruokavaliota / ihan mitä tahansa niin kiihkeästi ja tosissaan, että melkein jo pelottaa. Suoranaista uhkailuakin. Ei ole ihan kaikki valkovuokot maljakossa. ;) Eipä ole täälläkään, tietenkään. Kunhan nyt alkoi mietityttää.

Sain eilen mömelöt atteekista, taas pärjätään 1,5 kk jotenkuten. Nice! Muuten olikin taas aika tehoton päivä. Hoitelin Huutis-hommia, roilasin netissä ympäriinsä ja tuijottelin remppaohjelmaa. Alkoi sekin nyppiä, kun pitäisi tämän luukun remppa-asioita ehkä alkaa kohta kyselemään. Meille pitäisi tulla automaattinen ilmoitus 10 v:n asumisen jälkeen, mutta eipä ole *vielä* näkynyt. Kaipa odottelevat päivälleen asumisajan täyttymistä. Saanpahan tätäkin pähkäillä sitten tosi paljon etukäteen.

Belga tulee tietty lounaalle, tarjolle ängetään savulohta, täytettyjä herkkareita, munakoisopaistosta, uuden sadon pottuja ja semmoista… jälkkärinä tietty kaffetta, pullaa, keksejä, karkkeja… Illemmalla The Kaveri rantautuu residenssiin ja hän toivoi seljankaa, joten kai minä sitäkin voin keitellä. Hyvä vaan, että kelpaa! Huomisaamuna lähdetään aikaisin kirpparille. :D

Jahas, se on nuttua *kevyt kesärotsi!!!* niskaan ja kepittelemään tuonne sivukujille. :cool:

POLKA – KAHTIA JAKAUTUNUT KAIKKI!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *