Kesäperstai?

Uskalsin JO eilen vaihtaa ensimmäistä kertaa talvitakin hieman kepoisampaan rotsiin. ;) Ei ihan palellut, mutta ei nyt kyllä hikikään haitannut. En todellakaan halua palella, tässä on jo paleltu viime syksystä lähtien… Onneksi on luvattu vähän lämpimämpää!

The Kaveri kävi sitten eilen lounaalla, vaihteeksi. :D Tein kohtuuhyvät muonat, herkkarit olivat suorastaan heekkua pitkästä aikaa. Ja pullaa kaffen kanssa. Tulipa taas ahmittua. Mutta syöminen nyt vaan on kivaa. Pitää tänään vielä käydä kaupoilla noutamassa hetelmiä ja porganoita huomista muonaa varten. Huomenna Belga tulee syömään puoliltapäivin, The Kaveri illalla. Monta vierasta päivässä. :o Olenpas minä ylösotettu ja sosiaalinen tällä viikolla(kin). Sunnuntaina mennään isolle kirpparille, mukavaa. Jotain ohjelmaa on kiva olla. Vieläkään ei uskalla julkisiin, pitäisi kyllä tämän alkukesän aikana hakea edes kantakortti ja testata asiaa vaikka paikallisjunalla. Varmaan juna onnistuu, en epäile, mutta bussit *huokaus*.

Seuraava huokaus: pitäkää peukkuja, se on reseptien uusimispäivä ja tiedän jotakin runtua taas tulevan. Pitäkää tosiaan peukkuja, että naureskeleva omisarvis edes uusii tärkeimmät! Leidi kun kohentaa omaa asemaansa nyt sillä, että vähentää lääkityksiä jokaiselta, jolla tietynlaisia mömelöitä on. Epistä, kun kunnon syitä ei todellakaan ole. Aina hermostuttaa, ettei kohta pääse enää aamuisin liikkeelle lainkaan. :( Pelottavaa.

Mutta menen tästä suoraan uusimaan ne ja teen samalla pari muuta juttua. Pitää myös kurkata, keille tänään lähtee postia. ;) Sitten kepittelemään lootalle ja kaupoille, tämäkin päivä on saatava käyntiin. :cool:

POLKA – HUOLISSAAN MONISTA ASIOISTA JÄLLEEN KERRAN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *