Keksiviikko!

Toki – ja päivän puujalka: vielä on tuliaiskeksejä jömmassa! ;) Piti pakosti keksiä jotakin tähän alkuun, joko ärsyttämään tai huvittamaan. On niin tylsää! Nukuin taas äärikehnosti. Heräsin eka kerran vain hetken urvahdettuani eli puoliltaöin ja sen jälkeen ainakin vajaan tunnin välein. Lopulta meni hermo ja nousin keittelemään kaffetta. Ei ole mieltä pakkomaata petissä, jos ei uni tule. Häiriköin varmaan alakertaa, mutta silti nousen hissukseen tekelehtimään jotain pientä eli lukemaan ja kaffittelemaan….

Eipä eilinen asiakas ilmestynytkään, ei myöskään ilmoitellut mitään. On kai sitten tänään tulossa. Huokaus. Ei tässä muuta, mutta käkin sitten eilisen koko päivän hieman varuillani. Niin pitää tehdä sitten tänäänkin. Hah, ehkä samalla voisi tehdä niitä ainaisia kotohommia. Ainaisia siksi, että en vaan saa mitään tehdyksi. ;) Olisiko tänään jaksuja edes mopata pikaisesti lattiat ja vähän rättilöidä pölyjä pois…

The Kaveri on tulossa huomenna lounaalle. Tuo tullessaan myös osan muonaa, joten eipä tarvitse sitä varten kaupoillekaan. Menen kuitenkin, koska taas pitäisi täydentää vihannesvarastoja. Jestas! Parissa päivässä olen kietaissut menemään puoli repullista vihreää ja punaista. :D Kirsikkatomangeja litran, ovat herkkuja! Cosmopolitan-salaattia ja rucolaa, aivan herkkua. Taviskurkkua, purjoa, varsiselleriä, pikkupaprikaa – ja eilen vielä tuhluutin pariin passioniin ja ongin pakkasesta mansikoita. Silkkaa herkuttelua siis. Olen kyllä myös sitä mieltä, että elimistö vaatii aina keväisin tuoretta puputettavaa. Suorastaan kiljuu. Paras siis syödä ihan sitä, mitä mieli tekee. :D No, ainakin minä teen useimmiten niin.

Äh, edelleen rasittaa tämä saamattomuus. Olisi niin monta juttua vain parin soiton tai klikkauksen päässä, mutta en vaan saa aikaiseksi. Voisiko joku tulla potkimaan persiille ihan luvan kanssa? Tai ehdottakaa jotain hyvää tapaa hoitaa hommat? En tiedä, miksi en enää ole ’tehokas sekretaari’. Ehkä se on vaan sitä, että välttelen pettymyksiä, ihmettelyä, torjuntaa, pilkkaa ja muuta negatiivista vastaanottoa. En jaksaisi. Ehkä. Toisaalta, voisin alkaa intohimoisesti negailemaan ja valittamaan? Kiinnostaisiko? ;)

Ja sitten nuttua taas niskaan, kepit tanaan ja roskat raittiiseen ilmaan. Se on postilootalle keikka ja samalla käyn ainakin vilkuilemassa tosielämää torin seutuvilla. :cool:

POLKA – MITEN SAADA ITSENSÄ TOIMIMAAN….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *