Ei raportoitavaa!

Eipä ole mitään kerrottavaa, koska mitään ei tapahdu! ;) En sitten tiedä, onko hyvä vai paha. Hiukan alkoi eilen tylsistyttää taas. Höh, kaipaan näköjään hieman lisää aktiviteetteja. Kun viitsisi ja jaksaisi – eli sama, vanha ikuisuuskysymys – kuten kaiken muunkin kanssa. Liekö meikäläisen perusluonnetta? ;)

Belga on tulossa lounaalle. Kuvittelin tekeväni heekkuja ja paistaa lohta. Njet! Pakkasessa piti olla lohta. Ei ollut, olikin roipentelia. Tunnistin väärin. Syödään siis roipentelia vaihteeksi pastakastikkeena. Saa luvan kelvata. Mietin, pitäisikö leipoa kakku lapselle. Ei tässä ole mitään muutakaan tekemistä ja saisi mukaansa jotain pientä. Mmmm, minäpä jään miettimään asiaa.

Sentään sain eilen pestyä pari koneellista pyykkiä. Aloitin myös perinteiset kesähommat: ensin pestään sänky! :D Tarkoittaa siis kaikkien petivaatteiden pesua hissukseen kesän aikana. Nyt oli vuorossa petarin suojus. En saa sitä itse paikallensa, joten pitää aina väijyä sopivasti aikataulua niin, että saan Belgan auttamaan. Usch, sitä pölyn ja kuonan määrää muuten, joka pölisee täällä makkarissa, kun tekee jotain. :( Eilen ongin hyllystäni luettavaa ja olisi kyllä kirjahyllyn pölyttäjällekin töitä. ;) Ei täällä siivotonta ole, mutta…

No, minäpä lähden tästä riipomaan jotain päälleni ja menen ulos hiukan kepittelemään. Jospa siellä vähän piristyisi. :cool:

POLKA – EDELLEEN NIIN HIMSKATIN SAAMATON…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *