Arki!

Olisiko jo aika sanoa, että ihan tavallinen arki? Eikä mitään hirmuista valittamista – tai toki on, mutta en jaksa sitä täällä enää vatvoa. Hoidan tuon lekuritytön naureskelun sun muut toimet muulla tavoin! Nih kerta! Ai niin, siitä tulikin mieleen: se kasvava patti on *mukamas* ”ollut siinä aina ja on rintalastan luuta, joka on kasvanut poikkeavaan asentoon…”. No ei ole ollut aina, ei muistanut The Äiteekään. Eli ihan sama taas sekin. Olkoot mikä on, mutta ei se syntymästä asti ole siinä ollut. ;) Sanoi sitten hekotteleva tyttölekuri mitä tahansa. Btw, niin jännää, että tämän neidin päätavoite on ajaa kaikki lääkkeet alas. Syynä vain se, että hän nyt sattuu olemaan erään tiimin jäsen arvausasemalla. Nyt nyppii kyllä tuokin. Joudun näköjään menemään taas yksityiselle, että saisi sen lääkityksen, jolla pystyn toimimaan ja *ehkä* jopa kuntoutumaan lisää. Kirottua, miten ihmisen omatoiminen liikkuminen ym. yritetään tahallisesti sabotoida ja saattaa tilanne huonommaksi. :o

En siis valita, heh. Tänään kohta tsekkaamaan maksut ja viemään postia lootalle. Samalla käyn kaupoilla eli hakemassa vihreitä, lehteviä heiniä ja litran kirsikkatomangeja. Jotain pupellettavaa viikonlopuksi, tuoretta siis. Pakkasessa on muuta muonaa kyllä ja sitä olisikin saatava vähän vajuutettua. ;) Ah, taas ruoka-asiaa, mikäs sen mukavampaa.

The Kaveri rantautuu tänään residenssiin ja huomisaamuna aikaisin suuntaamme jättikirpparille kevään ensimmäistä kertaa! Mukavaa. Huokaus, tosin taksouudistus on nyt niin hankala, että en mielelläni edes muistelisi asiaa. Ohjeet ovat paisuneet käsittämättömiksi eikä yhtään ihme, että taas kuulin joidenkin jättäneen käytön kokonaan. Yhtenä syynä mm. hinnat (vyöhykkeiden mukaiset) ja taksojen odotusajat – eivät kaikki vaan jaksa ja pysty selvittelemään eivätkä odottelemaankaan taksoja niin pitkään. Ei kovin hyvä uudistus kaikkkia ajatellen. Meikä ehkä jotenkin vielä pärjäilee, mutta vielä vanhempia käy jo vähän sääliksi. :(

Menemällä kirpparille säästyn myös pihatalkoista, jotka ovat samaan aikaan. Eipä siinä mitään, mutta minusta ei niissä olisi mitään hyötyä enkä aio mennä seisoskelemaan sinne ’työnjohtajana’ ja katselemaan muiden raatamista. Ei edes kaffe ja pulla kiinnosta niin paljon. :D Parempi talkoilla vaan ihan itsekseen. Tekemistä olisi kyllä kotonakin.

Mutta kohta taas nuttua niskaan ja räväkkä ote keppeihin, sitten kylille! Jotakin on tehtävä päivittäin, että pysyisi edes mielenkiinto yllä… :cool:

POLKA – ARKI KOHTAA TOISEN ARJEN!

2 vastausta artikkeliin ”Arki!

 1. On sulla ollut taas vauhtia ja menoa :D

  Vai kaikki lääkkeet ajetaan alas. Jos multa ajettais, olisin työkyvytön saman tien. Ja sinä olisit toimintakyvytön. Eihän tuossa ole mitään järkeä, grrr!

  Kaikesta huolimatta mukavaa lauantaina Malmille, Minnille rapsutuksia ja terveisiä the Kaverille :) ps. Meillä vietetään tänään armaan siipan 55-vuotispäiviä.

  • Tsih, totta – menoa ja villiä meininkiä! :D
   Ei, ei ole järkeä. Yrittää nostaa omaa egoaan tuolla tiimissä näillä keinoilla, on hyvin arveluttavaa mielestäni. Ja toimintakyvytönhän minä ilman lääkitystä olen, en pääsisi edes ovesta ulos. :( Ikävämpi homma. Ikäänkuin jo ajettaisiin joillekin laittomille markkinoille etsimään jotain kopiolääkkeitä tms. :o En tod. ymmärrä, en lainkaan!
   Sinne oikein kivoja synttäreitä! :) Kissinkalle myös iso tyttökissin lipasu. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *