Annoin!

Annoin kaikkeni eli kävin eilen äänestämässä ja käytin senkin oikeuden! :) Saa suorittaa! Eipä sitä meikäläisellä muuta ollutkaan, joten kaikkeni annoin.

The Kaveri kävi eilen aamukaffella ja toi tullessaan melkoisen halon eli ison lohen ja perkeet. Hmmm. Siitä riitti jakamista ja nyt on muonaa ainakin kolmeksi lounaaksi, neljäksikin, jos perkeistä keitetystä liemestä väsään seljankaa. Ei huono, lounas kahdelle vajaalla eurolla. ;) Juu, ollaan pihej.. ei kun  siis taloudellisia, hintatietoisia. Käytiin samalla äänestämässä, kun käveltiin kylille. Tullessa rohmusin vielä vihanneskioskista repun täyteen vihreää, punaista ja keltaista – loppuviikon tuoreet. Mukana myös iso pussi herkkusieniä. Lasku 4,50 eli ei paha tuokaan. Jee, olen tyytyväinen. Ruokaa on, tekemistä on. Kirjoja puuttuu, mutta Belga korjaa tilanteen lauantaina. :) Mikäs tässä on lorvaillessa.

Tapaan The Kaverin myös tänään kylillä ja *tsih* yllättäen hän on tulossa lounaalle. ;) Ei, ei sitä lohta. Tänään syödään kanantissiä täytettynä pestolla, kylkeen tulee lojumaan sieni-munakoiso-paprikahässäkkää sekä täytettyjä herkkareita. Luksusta, jos vaan onnistuu. Hah, pakko puhua ruuasta, kun mitään muutakaan kerrottavaa ei ole. Totesin, että mietin ja pähkäilen aivan liikaa asioita, joihin en voi vaikuttaa. Miksi pitäisi. Yritän oppia siitä pois. Hankalaa…

Eli menen tästä tsekkaamaan maksut, kuoritan ostokset ja sitten kepittelen lootalle. Taitaa olla vuoden ensimmäinen aamu, kun uskaltaa jo miettiä, uskaltaisiko siirtyä pois talvitakkikaudesta! :cool:

POLKA – JOSPA KESKITTYISI JOHONKIN HALLITTAVAAN ASIAAN!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *