Vielä pari päivää…

Nyt alkaa jo jänskättää! ;) Se reissu nimittäin, ja pari muutakin asiaa. Tänään ei näiden osalta tapahtune mitään, joten pitää keksiä jotain järkevää puuhaa. Ajankulua, ettei koko ajan miettisi. Onneksi on ihan aina tarjolla kotohommia ja siihen se sitten jääkin, hah. Miksi on niin vastenmielistä tehdä joitain hommia *retorinen kysymys*? No, itsellä ainakin siksi, ettei vaan pääse jokaiseen koloon luuttuamaan eikä yletä. Eikä vaan jaksa rämpiä vaatekaapeillakaan. Sekin olisi kivempi hoitaa, jos olisi joku siinä kaverina. Eli nyt mennään satunnaisesti närppien sieltä täältä. Tiedän, täällä on lisäksi niin kulahtaneen oloista, ettei hyväkään siivous tilannetta paranna. ;) Mutta en minä valita sentään. Kunhan yritän taas jotakin!

Yritetty on – eilenkin. Kepittelin kylille ja takaisin, haahuilin ostarin tienoolla vielä ylimääräisen tunnin verran. Sen lasken suorastaan ulkoiluksi! :D Olin ainakin melkein liikkeellä koko ajan ja taisi ilmakin olla aika viileää. Kävin hamsteroimassa säkilliset vihanneksoja putken pojilta, iskin myös Liiterin poistolootaan ja kahmin pari kiloa juustoja. Ei tule heti uupelo. The Kaverille laitoin jättimäisen pannullisen wokkia, varmaan riittää loppuviikon ajan. Oli hyvää, söimme sitä lounaaksi. Ja päälle karkkia, kaffetta ja pullaa, tietty! Tämä siis ruokarapona tällä kertaa.

Kohta on taas lähdettävä ulos kepittelemään eli viemään postia lootaan. Hissukseen tässä jatkan Huutishommia. Eilen laadin kuukauden selvityksen laskelmineen, aivan siedettävä tulos. Ei siinä tienaa, mutta voin maksaa itselleni asumistukea, jotta voin maksaa vuokran. Nice! :D Samalla pääsee eroon siitä, mitä ei kukaan enää jaksa selvitellä eikä säilyttää. Eiköhän tämänkin voisi laittaa jonkunlaisen siivouksen piikkiin? Nuttua niskaan ja kylille siis! :cool:

POLKA – RÄÄPII KAIKENLAISTA, MITÄÄN EI SAA KOSKAAN VALMIIKSI!

4 vastausta artikkeliin ”Vielä pari päivää…

  1. Olet ehkä jossakin vaiheessa kertonutkin, mutta siis ovatko nuo Huutismyytäväsi kortteja, postimerkkejä tai jotakin muuta niin pientä, että ne mahtuvat lähtemään postilaatikon kautta?

  2. Ihanaa, kun pääset reissuun!! Ja ilmeisesti hyvässä seurassa :) Minäkin olen lomalla, mutta en matkoille lähdössä. Valmistelen lauantaisia juhlia. Varsinainen päivä on sunnuntaina ja sitten olen seitsemännellä kymmenennellä, kauhea ajatus :D

    • Juu, toivottavasti – nyt juuri hiukka ajatteluttaa kyllä. ;)
      Vai se suuri päivä?! :D Älä huoli, minä en ole juhlinut enää 20 vuoteen näitä päiviä. Viimeks oli just tuo sama, olin hiljaa kotona eikä kukaan tajunnut! :D Onnea sinne, samoja polkuja sitten käydään, hihihih. Ei oo niin vaarallista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *