Sankarimatkaaja taas kotona!

Täällä ollaan! :D Oli kuulkaas *ainakin minusta* tosi mukava, hieno reissu. Pari päivää oikein aurinkoistakin, sain jopa väriä vähän nassuun. ;) Kerrankin oli aikaa käydä paikoissa, joissa ei parissa tunnissa ehdi ja tehdä iltaisin perussuunnitelma seuraavalle päivälle. Eli tuli sitten käytyä nopeilla, uusilla ja erittäin edukkailla paikallisjunilla sekä Nõmmella että Ûlemistessa. Lauantaina viihdyttiin kirppareilla ja Telliskivessä sekä Kalamajassa. Joka päivä syötiin edukkaasti, mutta todella hyvin – kun oli aikaa niitä ruokapaikkojakin tarkemmin vertailla ja etsiä uusia.

Hotelli aivan keskustassa oli mukava ylläri. Perussiisti, ei sen ihmeempää. Aamupala minusta hyvä, mutta osa hetelmistä ja muusta tavarasta alkoi loppua melko aikaisin eikä siinä ollut työntekijöillä kiireitä täydentää… Mutta itselle tuo oli oikein riittävä ja heekkupitoinen eli paljon tuoretta hetelmää, kaffetta ja kaikkea hyvää. Minä olin ainakin tyytyväinen! :)

Pieniä ostoksiakin sitten kirpparilta eli ostin lopultakin ne viininpunaiset farkut ja 50-lukulaistyyliset pallokuvioiset pökät, bambutrikoot talveksi (siis juuri nyt käytettäviksi), uudet tennarit (koska vanhat lahoavat jalkaan) sekä vähän vitamiineja sun muuta ateekista ja paaaljon juustoa, pojille karkkia ja muuta syötävää. :D Hah, ette kyllä usko, mutta en roudannut kotoon yhtään brenkkua! :D

Ja mitä ette taatusti usko: kaverin askelmittarin mukaan kävelimme joka päivä 7 – 8 km! Siis minäkin! En ensin uskonut, mutta pakkohan se oli. Ja tuntuuhan se vieläkin lihaksissa. Sitkeästi vaan, kyllä se tästä. Eilisen vietinkin sitten sisätiloissa ja jopa nukkuen, koska väsy oli monellakin tavalla aivan käsittämättömän hurjaa.

En nyt tässä erikoisesti raportoi mistään ihmeellisestä, mutta saatan palailla asioihin. Oli kyllä mukavaa olla useampi päivä samalla kertaa tuolla, jottei olisi aina niin kiirus ja hoppu. Noin äkkiseltään olisi muutama suositeltava lounaspaikka, ehdottomasti suositan myös junan käyttöä retkuamalla jonnekin sekä tietysti ruokaostoksia toreilta! :)

Pääasia kuitenkin, että kaikki tulimme toimeen toistemme kanssa. Kukaan ei ollut ainakaan kovin kipeä matkan aikana eikä tullut mitään pakko-tehdä-ja-mennä -fiilistä. Sanokaa mitä sanotte, minä edelleen aion käydä Tallinnassa useamminkin. Seuraava reissuhan onkin jo parin viikon päästä. :D Niin paljon jäi vielä kesken, tsihih! Ja hei, kysykää ihmeessä, jos mielessä on jotakin. En minä tämän kumemmin osaa kertoa. Pidin ja se riittää! :D

Reissun aikana Belga kävi ruokkimassa Lady Minnien, mutta The Kaveri kävi myös öitsimässä täällä jokaisen yön kissin turvana. Oli neiti ollut hieman apea ja nyt kiehnää koko ajan tuossa vieellä. *pus-kissa*

Mutta nyt siirtyminen perusteltuun päiväjärjestykseen. Kohta labraan, sitten kaupoille ja viemään postit lootaan. Sitten himppasen kotihommia ja semmoista. Sekä iltapäivästä taas Huutis-hommiin! Hrrh, ulkona on kylmä eli nuttua niskaan, reppu selkään ja ei kun kepittelemään! :cool:

POLKA – SANKARIMATKAAJAN VOITTOISA PALUU!

3 vastausta artikkeliin ”Sankarimatkaaja taas kotona!

  1. Oih kun kuulostaa kivalta. Nimimerkillä ens viikolla tarkoitus varata seuraava Viron reissu… josko Türin kukkamarkkinoille pääsis.

  2. Voi miten kiva kuulla, että kaikki sujui niinkuin oli suunniteltukin ja että vielä sen lisäksi oli kivaa!! Tuo Kalamajan alue kiinnostaisi minuakin ja onhan siellä niin paljon muutakin näkemisen arvoista, jota ei noilla lyhyillä reissuilla ehdi näkemään. Ja juu, juustoja minäkin olen sieltä aina tuonut!

  3. Hyviä reissuja teillekin! Lyhyelläkin muutaman tunnin poikkeamisella ehtii, jos tietää tarkkaan, minne on menossa. ;) Kalamajassa ja Telliskivessä ehtii käydä, jos menee suoraan ratikalla tai taksolla sinne ja palaa suoraan satamaan… Koska sieltä saa kaiken tarvittavan (Balti Jaamilta juustot vielä ja karkit). :D
    Muistakaa myös Kurtnan rompetori toukokuussa!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *