Pitäisi valmistautua – kaikenlaiseen!

Oujee, huomenna reissuun. En ole muuten tehnyt juuri mitään asian eteen. :( Jää täksi illaksi ja huomisaamuksi. Tapaaminen puolenpäivän jälkeen siis, botski lähtee alkuiltapäivästä. Mutta eihän siellä paljoa tarvitse; passin, pankkikortin ja lääkkeet. Ne pakolliset siis. Tärkeysjärjestyksessä sitten läppäri ja puhelin, pari vaatetta. Muun voi ostaa, jos jotain ’tarvitsee’. ;) Eikö?! En jaksa stressata tätä(kään).

Lekurilikka (sorry, on pakko käyttää tätä ilmaisua, kun omisarvis on karannut hiekkalaatikolta) aikoo taas vähentää lääkitystä! Ei näin. Ei tiedä, missä kunnossa olin aikaisemmin… Ei mene perille, ei millään. Ei selvitys siitä, että ei pysty pitämään toimintakykyä yllä kuin tietyllä tavalla. Minähän nyt olen kokeillut kaikkea ja kun löysin edes jotenkin toimivan ’oman ohjelman’ se nätisti kaadetaan roskikseen. No tässä sitten aletaan mättää läskiä, sokeria, viinaa ja kermaa! Sitten on varmaan hyvä? Lopetetaan roskien ulkoiluttaminen ja käydään kerran viikossa ulkona, kaupassa. Hienoa? Ärh! Lisäksi NYT sitten puututaan mm. verikokeissa asioihin, joista kyselin mm. yli 10 vuotta sitten! En tajua, en vaan jaksa ymmärtää. Eikä patti näkynyt rtg:ssa, joten nyt UÄ:n. Tehdän tiedätte, miten naisen alitajuntaan vaikuttaa patti rinnassa? Ei tarvinne avautua tämän enempää…. Lisäahiahan tämä taas tuotti melkoisesti. Tai ehkä se on sitten parempi niin, että kun oli jo hetkittäin toiveikas, se ei ole missään mielessä suotavaa. Ammutaan alas sellainen haihattelu! Että alkaisi muka joskus mennä melkein mukavasti – ei se kuulu minunlaisilleni puoli-ihmisolioille, lähes reptiileille….

Jahas, tänään tapaan The Kaverin taas tuolla kylillä ja tullaan lounastamaan meille. Minä kokkaan, hän hommaa lounaan pääkohteen. ;) Tasan menee… tosin pakkaan hänelle myös mukaan aina loput, joten saa ainakin vastineen rahoilleen. Minä vedän taas pesofatin täynnä heiniä! En syö kuin sika – märehdin kuin lehmä, eilenkin riivin varmaan kilon isoja, vihreitä, lehteviä heiniä. :D Tottakai myös pullakaffet on tarjolla. Kakunkin lupasin, mutta eipä hän sitä nyt halunnutkaan. Luulee minulla olevan pakkauskiireitä. Tsih. Hän myös itse tarjoutui käymään leikkimässä Lady Minnien kanssa sinä aikana, kun olen reissussa. Lutuista. :)

Nyt tsekkaamaan maksut, lähetykset kuoriin ja merkit päälle sekä ensiksi lootalle viemään postit. Sitten kauppoihin valitsemaan laputetut ja muut halpiskamat. Ei kai tässä enää muuta ostetakaan. ;) Nuttua *pesty!* niskaan, kireämmät farkut koipiin ja kepittelemään kylille! :cool:

POLKA – LIKKA VARMISTI AHIN AINAKIN KUUKAUDEKSI!

2 vastausta artikkeliin ”Pitäisi valmistautua – kaikenlaiseen!

  1. Perusteliko tai selittikö tuo tohtori sulle millään tavalla, miksi aikoo vähentää lääkitystä? Minusta se on tehtävä tuollaisessa tilanteessa, ja muutenkin, kyllä lääkäreiden on uskottava potilasta ja luettava läpi taustatiedot. Onpa taas kummallista…..
    Yritä nyt kuitenkin muutamana matkapäivänä vaan nauttia vaihtelusta ja mukavasta seurasta, jooko?! Toivottelen sulle ja kavereillesi oikein mukavaa matkaa!!
    Nimim. Matkaraporttia odotellessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *