Paluu melkein normeihin…

Hah, se meikäläisen tuuri sitten taas… Menin nähkääs aamulla labraan. Eipä vaivautunut lähettänyt lekuri huomauttamaan, että olisi pitänyt olla paastoarvo. Kun meikäläinenkin yleensä on näistä tarkka, en älynnyt kysyä – koska aina siitä erikseen sanotaan. Nyt ei, joten kaffen ja leipäpalan aamuyöstä syöneenä ei tullut sitä paastoarvoa. :( En mene uudestaan, jos ei tuo arvo nyt riitä. Pitäisi, koska ei ole kyse mistään niin oudosta asiasta, ettei sitä voisi tulkita myös ilman paastoa. Tai näkkyypähän! Höh, en ole erikseen alkanut koskaan tarkistamaan lähetetteitä, koska kertakaikkiaan minusta on lekurin tehtävä asiasta kertoa. Varsinkin, kun labroihin ei tarvitse varata aikaa. Siellä sitten odottelin, kävin piikitettävänä ja kävelin takaisin!!!

Kävin toki lootalla ja vähän hankkimassa tuoreita vihanneksoja, jotka vetelin iloisena  sekasotkuna raakana kitusiini. Näin keväällä on hirveä tarve syödä jotain ’ruohoa’. :) Kaikkea tuoretta niin paljon kuin vain alas menee, elimistö tuntuu sitä oikein kaipaavan. Tänään ehkä teen thaikalapulleroita, njam. Täytyy vain osa erottaa hieman vähemmällä chilillä… The Kaveria vielä totutellaan meikäläisen appeisiin.

Olin vielä eilenkin umpiväsy ja pilkin pitkin päivää. Nukuinkin ainakin 6,5 h yöunet, jonka takia sopiikin merkitä iso kruksi seinään. Tätä tapahtuu niin harvoin! Hyvin siis unetti, se on mukavaa! Päästäinen ei onneksi ole mikään iso asia eli emme reagoi siihen millään tavalla. Senkin ajan voimme suunnitella seuraavaa reissua etelään. ;) Siitä tuleekin vähän toisenlainen, ehkä. :D Minä ja The Kaveri kaksistaan. Intohimoiset rojunkerääjät ja pihit paaskiaiset liikenteessä, tsihih. Jotka kyllä rakastavat hyvää ruokaa ja toinen osapuoli karkkia ja leivareita. Hyvä siitäkin reissusta tulee – me teemme siitä hyvän, kuten edellisestäkin!

Mutta kohta taas nuttua niskaan ja ensin vaihtamaan kelliin ranneke. Aivan, olen niiiiiiiiiiiiiiiin antiikkinen yksilö. :) Sitten lootalle ja kaupoille. Hörhökin eilen soitteli ja olisi tulossa poikkeamaan, toivottavasti taas lyhentää isoa velkaansa edes sen 20 juuroa. Muuten on tarjolla kokkaamista, kotihommia ja Huutis-asioihinkin pitäisi taas paneutua tarmokkaammin. Eiköhän se tästä, kunhan hetken vielä pirkistyn. :cool:

POLKA – VÄÄRILLÄ OHJEILLA TAAS MENTIIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *