Muistakaa Aprillipäivä!

Ihan vaan muistiin siis. ;) Minä sen jo ehdin unohtaa. Mutta varuiksi, jos joku yrittää jotain muka-pilaa. Ei pahalla, mutta olen joskus narahtanut näihin eivätkä ne tod. ole aina olleet hauskoja. Oikeasti. Jos harrastatte näitä, älkää ainakaan loukatko toisia…

Jees, kerrankin tuli nukuttua. :o Taisin goisia melkein 6 h, joka menee ennätyslistoille! Kuukahdin illalla ns. ’suositun viihdeohjelman’ ensimmäisillä minuuteilla. Jos siitä saa jotain irti, tsih!

Jahas, tänään normimaanantai eli kylille tästä. Eilen sentäs sain apteekista kaikki, mitä tarvitsin. Mutta menin  hölmöön aikaan – eivät olleet kaikki kaupat auki vielä enkä viitsinyt odotella. Jäi siis leipomatta ja pari muuta juttua hakematta. Siksi siis taas tänäänkin kaupoille. Ihan sama, tuleepa ainakin käytyä kävelemässä ja samalla vien kuitenkin postia lootaan. Tapaan myös The Kaverin. Hih, hän nätisti pyysi, voisinko laatia ’sitä hyvää wokkia’ tänään. Voinhan, toki. Mukavaa, että kaverille alkaa maistua 99 % vihannesmättö. No, hän haluaa siihen broiskua mukaan, mutta sitä laitan aina vaan tosi pienen määrän. ;) Toive siis toteutuu! Jos tällä tavalla saa jonkun mielen hyväksi, eipä ole paljosta kiinni. Minä kun kuitenkin pidän ruuanlaitosta ja aina on mukava ängetä toiselle oudompia mausteita ja muitakin aineksia kokeiltavaksi.

Oujee, pieni hermostushepuli alkaa nostaa päätään parissakin asiassa. Keksiviikkona lekurin pitäisi soittaa niistä tuloksista, se patti tässä lähinnä vähän ahittaa. Ja heti perstaina lähdetään reissuun. Jee, niin kauas niin pitkäksi ajaksi! Muistelkaas, milloin luulette minun viimeksi olleet pidempään reissussa? Ehdotuksia, anyone?

Nyt nuttua niskaan, tiukemmat farkut koipiin ja menoksi! Pakko tehdä jotain wokkinsa eteen. :cool:

POLKA – JÄNNIÄ PAIKKOJA, JÄNNIÄ AIKOJA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *