Kyllä nyt jännää riittää!

Oli jo eilen niin jännä ehtoo ja yökin! :) Lätkää ja vaaleja täällä valvottiin huolella koko eilisillan. Huh, molempi tulos lopuksi hieman liri alleen – mutta ainakin tuli jotakin. Kummassakin. :D

Oikein iloisa olen siitä, että selkeästi otettiin kantaa. Sekä vasemmalle että oikealle. Tietysti painotan tuota vasenta. Lisäksi lukuisia nuoria naisia pääsi eduskuntaan ja sehän on aina himskatin hieno homma. Onnea vaan, leidit! Sitä tulette tarvitsemaan…

Valvottiin The Kaverin kanssa jo iltapäivästä lähtien eli varmistelimme tuloksia, tsihih. Syötiin kohtuullisesti, mutta hyvää ja käläteltiin siinä samalla. Oikein mukava ilta! :) Nyt makaan vielä hetken tässä lämmittelemässä, sitten lähden sinne UÄ:n. Jännittää, kyllä. Ei voi muuta sanoa. Pitäkääs peukkuja, ystävät! Olette aina olleet tukena ja turvana, joten luotan teihin lukijoihini kovasti paljon. :) Hetihän minä rapotan, kun ja jos on jotain kerrottavaa. Tuskin kuitenkaan tänään. *hermostunutta räpellystä*.

Pitää myös kylille tänään, viemään posti ja noutamaan vähän apetta kotoon. Ei mitään ihmeellistä. Sen verran muonaa, että taas selviää muutaman päivän – tai oikeastaan muonaa on, mutta pari ainesta puuttuu. Toki Huutis-hommat hoidetaan joka päivä.

Huh, nyt alkaa himppasen jo ahdistaa. Nuttua siis niskaan, asioiden pikatsekkaus ja kohta odottamaan taksoa. Pitäkääs peukkua, mielellään montakin, jos mahdollista. Polka on kohta aika jännän äärellä! :cool:

POLKA – PATTI SAA KOHTA HUOMIOTA TARPEEKSEEN!

3 vastausta artikkeliin ”Kyllä nyt jännää riittää!

  1. Minusta oli myös oikein hyvä, että äänestysprosentti kohosi ja että valittujen joukossa oli noinkin monta uutta ja nuorta ihmistä.
    Ja hei, ihan varmasti olen pitänyt peukkuja ja toivon, että patin sisältö selviää eikä se ole mikään vakava juttu. Toivottavasti!

  2. Kiitos, kiitos! Teidän peukutuksenne tehoavat aina – ei ollut yhtään kamalaa. ;) Tulos saadaan varmistettua vasta myöhemmin. Eli ainakin viikko menee… Kiitos silti, että jaksatte elellä mukana näissäkin jutuissa ja muutenkin ihanoita lukijoita oletten. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *