Kokoustamista

Voi hyväinen aika! ;) Oli asukaskokous eilen, menin paikalle, koska oli pari toivomusaloitetta ja halusin kuulla varsinkin eräästä asiasta. Ei tietenkään pitäisi ihmetellä, mutta  pari juttua pisti todella silmään ja aiheutti melkoista myötähäpeää. Aikuiset ihmiset ja tässä tapauksessa vielä suurin osa iäkkäitä (-> lue: jopa minua vanhempia) eivät hallitse edes kokouskäyttäytymistä! Vain pari osasi pyytää puheenvuoroa, muut huusivat päällekkäin toisilleen eri asioista… voi huokaus. Ei mitään tolkkua, ei rotia. Oli pakko korottaa ääntään ja pyytää palaamaan työjärjestykseen. ;) Eivät tajunneet sitäkään…ja huutaminen jatkui. ;) Kyse oli tietenkin kohdasta ’Muut asiat’. Sitä ennen satojen tuhansien budjetti- ym. rahoitus- ja vastikeasiat nuijittiin läpi ilman kommentteja, vaikka tässä nimenomaan olisi myös pitänyt edes hieman reagoida. Onneksi eräs valistuneempi herrahenkilö esitti juuri samat kysymykset, joista itsekin olin kiinnostunut. :) Niin, ne asiat. Kukkien istuttamisesta kova huuto, samoin muista pikkuasioista. Itse ehdotin vain sitä, että ovikoodit otettaisiin kokeeksi takaisin käyttöön – huudettiin, mutta keskustelun jälkeen hyväksyttiin. Toinen juttu oli se, että taloyhtiön kotisivuja ei käytetä tiedottamiseen, vaikka alusta on hyvä ja toimiva. Ehdotin vain, että sinne voisi lisätä kaikki tiedotusasiat, ettei esim. vesikatkosta olisi vain pieni lappu yhdellä ovella. Tästä huutokeskusteltiin paljon, koska ’kaikilla ei ole nettiä’. No ei ole, ei ollut itsellänikään tänne muuttaessani. Mutta tarkoitus olikin, että tämä olisi lisätoiminto! Että ilmoittakoot vaan ilmoitustaululla, mutta saman tiedon voi niin helposti jakaa myös kotisivulle eikä vie edes aikaa. Hyväksyttiin. ;) Ja sitten huudettiin taas lisää. Eräs tietyistä asioista vastaava asukas kovasti korosti itseään ja toimiaan. Tietysti. Ei siinä mitään, niin varmaan itsekin olisin tehnyt. Mutta alkoi sekin jo olla hieman kiusallista kaikille. Lisäksi paikalta puuttui monta sellaista asukasta, joilla varmasti olisi ollut sanottavaa. Voi ärh! Mutta tuokin on nyt hoideltu pois ja toivottavasti jotakin tapahtuu pienienkin asioiden kohdalla. :) Oli kyllä kokemus tällä kertaa.

Muutenhan eilinen oli kovin upea kevätpäivä – lämmintä ja aurinkoista! Kiva pitää ikkunaa jopa auki iltapäivällä. Kylmä hiipii kyllä heti auringonlaskun jälkeen, pihalla on vielä isoja jääkasoja. ;) Mutta tästä tulee vielä hyvä päivä, on tehtävä tästä sellainen…

Kohta lootalle viemään kirjeitä. Samalla taidan hakea Liiteristä vähän savulohta viikonlopuksi. Päivän ruoka on lisää lehteviä heiniä, mutta taidan tunkea uuniin myös kaukalollisen kiusausta muhimaan. The Kaveri on tulossa huomenna ja ajattelin tarjota jotain muuta kuin ainaiset samat muonat. Joskus harmittaa, kun teen vaan aina samoja appeita – kohtuuhyviä, mutta nyt jo aika yllätyksettömiä. Eli vähän vaihtelua kehiin!

Muu vaihtelu taitaa tänään tullakin siitä. Ei meikäläinen paljoa kaipaa: muutama kirja, toimiva kone ja netti, asianmukainen lääkitys ja sillä pääsee jo läpi yhden arjenomaisen päivän. Joka alkaa tässä hissukseen käynnistyä… vaikka juuri nyt! :cool:

POLKA – KAIKKIEN ALOJEN ERITYISMARISIJA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *