Kohta mennään!

Tosin makaan vielä petissä, reppu on tyhjänä enkä ole tehnyt oikein mitään reissun eteen. Toki varaukset ovat kunnossa, muun ei ehkä niin väliäkään. ;) Kunhan pääsee laivalle ja majoittumaan, sitten voi huokaista jo helpotuksesta. Jännään kai enemmän sitä, että se ’palveleva matkatsto’ on hoitanut oman osuutensa! Eli puoliltapäivin takso noutaa ja vie satamaan, jossa tapaan retkueen muut jäsenet. Ja sitten mennään… Suunnitelmia ei varsinaisesti ole, muutama mukavan kuuloinen idea kyllä. Mitään ei ole lyöty lukkoon valmiiksi, koska aikaa kerrankin on eikä tarvitse miettiä, mihin parissa tunnissa ehtii. Hyvä näin! :)

Muuten sain ajan UÄ:n 15.4. keskustaan. Meitin lähelle olisi päässyt kuun lopussa. Eipä näytä olevan kiirusta. :o Hiukan kummallista tuokin, koska asia häiritsee sekä mieltä että tiettyjä fyysisiä räpeltämisiä. Tilannehan on se fifty-sixty. Patti on, mutta millainen – se kerrotaan sitten joskus, ehkä – jos ehtivät. Grauh, joskus tuntuu *edelleen*, että kaikkia ei kohdella samanarvoisesti näissä tilanteissa. Lääkitysasiasta ei ole tullut viestiä eikä leidi todellakaan ymmärtänyt, miksi minä siitä niin kohkasin. Epäilee varmaankin jonkinlaista väärinkäytöstä. ;) Se nyt on vaan ollut ainoa troppi, joka auttaa tuhottomaan jäykkyyteen. Eli niinä päivinä, kun nyt tuo lääkitys on jätettävä pois, en sitten pääsekään ovesta ulos enkä ehkä petistäkään ylös. :( Tämä ei mennyt perille. Ei ehkä muillekaan, mutta näin se vaan on. Väärin olen siis kuntouttanut itseäni, koska ei th-puolelta ole mitään apuja saanut. Voi huokaus!

The Kaverin kanssa heekkupeeseilimme eilen taas kaikkien kadehtimalla tavalla. :D Heh, no ainakin omasta mielestämme. Kaveri kovasti oli pahoillaan, kun Lady Minnie jää yksin niin pitkäksi aikaa. Hän tarjoutui käymään leikkimässä kissin kanssa, kun näkyvät tykkäävän toisistaan. Mitäpä minä sitä vastustamaan, mukavaahan se. Tsih, kyllä eilen hiukan nauratti: pieni kissa hurisee täpöllä ja levittää itsensä lattialle, iso mies leikittää naruhiirellä kissiä jne. Taisin jopa nauraa ääneen! :D Mukava, että tulevat toimeen. Belga käy kuitenkin tarkistamassa ruoka-, vesi- ja hiekkistilanteen viikonlopun aikana, joten ainakin leidi on hyvässä hoidossa!

Merkitään muistiin, että jo kolmatta kämppää täysrempataan tässä rapussa! Saas näkee mitä sille 10-v. jutulle tapahtuu?!? Asukaskokouskin on kohta, 16.4. eli kiirusta riittää, jos aion osallistua erinäisiin juttuihin. Lähinnä tuolla kokouksessa kiinnostaisi huoltoyhtiöiden kilpailutus sekä tiedotusasiat – ne olemattomat. Tahtoisi tehdä pari toivomusaloitetta, mutta siinäkin on se pieni juttu, että saa harmeja niskoilleen, nimi tulee näkyväksi ja on vaan ihmisiä, joita kaikki toiveet ärsyttävät! Epäilen, että tämä tiedotusasia on juuri yksi niistä. Mutta sinne nyt on vielä aikaa.

Nyt lähdetään hoitamaan yksi matka pois kuleksimasta. Ensin tämän päivän Huutis-asiat, sitten pakkaaminen ja jospa saisi vähän riepua niskaansa. Tämä vanhus aikoo vetää koipiinsa tiukat, mustat farkut ja punaiset perustennarit. :D Sitten kepitellään menemään muutama päivä hiukan erilaisessa ympäristössä! Minä toki rapoan kaikesta, mutta pidättehän vastineeksi peukkuja, että kaikki sujuu mallikkaasti ja palaamme oikeaan aikaan sekä suht kunnossa kotoon ensi viikon puolella?!  :cool:

POLKA – AITO, ALKUPERÄINEN SANKARIMATKAAJA!

2 vastausta artikkeliin ”Kohta mennään!

  1. Aidolle, alkuperäiselle sankarimatkaajalle paljon hyvän reissun toivotuksia…ja peukkuja :) Kissin hoitokin on hyvässä jamassa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *