Jännitys tihenee…

… ja tarttuu lopulta muihinkin?! Tsih, on niiiiiiiiiiiiin jännää lähteä ihan reissulle. Taas. Oikeastaan vaan mietin, miten kunnon puolesta selviän. Kuitenkin alitajunta tekee tepposiaan ja yöt olen nukkunut äärikehnosti. :( En siis mielestäni hepuloi, mutta kuitenkin. Onhan tämä oikeasti melkoista. Enpä olisi pari vuotta sitten realistisesti uskonut olevani edes tässä kunossa – oikeasti. ;) Tässäkään siis. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja reissusta tulisi ainakin yhtä kiva kuin toverittarien kanssa. :)

Tänään The Kaveri roudaa tavaransa tänne ja lähdemme huomisaamuna aikaisin suoraan meiltä. Tarvitsenhan minä  saattajan. Josta tuli mieleen rapota siitä palautteestani viime reissun taksosta: Tsadin sos.viraston mukaan ”… eivät löydä taksinkuljettajaa näillä tunnisteilla eivätkä voi käsitellä asiaa…”. Aivan. Mutta asiaa ’käsitellyt’ virkailija kirjoittu lentoasemasta ja taksin numerosta. Tarkistin eikä viestissäni mainita sanallakaan lentoasemaa, vain ja ainoastaan Kajanokan terminaali. Lisäksi numerot ovat täysin oikein. Laitoin nyt vielä kopion viestistäni, josko MPK olisi sössinyt jotain matkalla. En minä edes halua enää asiaa tutkittavan, halusin vain, että se menisi tiedoksi. Ei ole merkitystä. Leidi ilmoitti, että ”… kaikki taksit eivät tunnista kaupunikorttia…”. No eivät! Tämä olikin tarkoitukseni kertoa. Miksi ihmeesssä annetaan tolppalupa, jos kukaan ei halua kyytiläisiä? Eli eivät tunne korttia? En jaksa ymmärtää. Tilaan tänään menotaksin enkä halua palatessa tolppalupaa. Ennemmin odotan taksoa puoli tuntia kuin riitelen ja tappelen parinkymmenen raavaan taksokuljettajan kanssa keskellä parkkipaikkoja!

Hah, latailin eilen muutaman avoimen kohteen vielä Huutikseen ja kas kummaa, kauppakin piristyi äkillisesti. Nyt tsekkaamaan taas maksut, tuotteiden kuoritus ja maksetut lootaan. Siitä on aamut tehty. Sitten kaupoille noutamaan jotain pientä syötävää ja pienet eväät huomisaamuksi. Ei tuolla laivalla *sorry nyt vaan, täydelliset risteilijät* viitsi mitään ostaa. Hinnat ovat huikeat ja laatu garmiwa. Aamupala kevyesti kotona ja toinen sitten omissa tiloissa merellä. :D Kaffet taidan kuitenkin tarjota The Kaverille ihan kaffilassa…

Minäpä tästä vetämään nuttua niskaan ja tsekkaammaan The Asfalttitassujen kunnon. Taas  mennään! :cool:

POLKA – VAIHTEEKSI JÄNNÄN ÄÄRELLÄ!

3 vastausta artikkeliin ”Jännitys tihenee…

  1. Varmasti tulee reissusta kiva, vaikka ehkä vähän edellisestä poikkeava riippuen seuralaisesta. Oikein mukavaa matkaa!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *