Jännäys jatkuu…

Sain itseni eilen roudattua sinne UÄ:n. Reipas minä! ;) Kyselin tietysti alustavasti lausuntoa – todennäköisyys hyvänlaatuiseen on hieman isompi. Varmempi vastaus tulee, kun lausuttu ja kirjattu. Soittoaika ensi viikolle tuli, siis ehdotus, omisarvikselta tekstarina eilen. Ikävä kyllä, juuri tuona päivänä olen taas etelässä. Eihän se tietty mitään haittaakaan, mutta ilmoitin kuitenkin, että mieluusti joku toinen päivä. Olisin ennemmin kotona, jos ei olisi hyviä uutisia. Ihan noin varmuuden vuoksi! Ei tuota nyt kannata alkaa pähkimään, siinähän vain sekoaa entistä enemmän. Nyt vaan normeja kehiin ja hommia valmiiksi!

Käytiin The Kaverin kanssa sitten sen verran kylilläkin, että hiukan herkuteltiin *tsih, taas!*. Tällä kertaa herkkuna croissantit, Liiteristä, uunituoreet. Ai että, miten olikin hyvää tuoreen kaffen kanssa. Ei  noita kyllä kehtaisi syödäkään useammin; voita, hieman lisää voita ja valkoisia jauhoja – mutta niiiiiiiiin hyviä. :D Lounaaksi laaditsin herrahenkilölle pikaisesti paistettua roipentelin daisaria ja itsekin söin pienen palan. Lisäksi thai-tyyppinen kastike ja riisiä (sekä itselle lehtevää heinää ja tomangia). Oli hyvää tuokin, vaihteeksi. ;) Kaikki ruoka on minusta hyvää – pääasia, että on ruokaa. Mukava tietty, jos sen onnistuu vielä tekemään sellaiseksi, että maistuu hyvältä ja vielä upeampaa, jos näyttäisikin kivalta *tämä ei tod. ole vahvuuksiani*.

Tänäänkin olisi tärkeää menoa. Pitää miettiä, jaksanko ja haluanko todella mennä ja osallistua eli leikkiä aktiivista. Olisi kyllä pari toivomusaloitetta, mutta… kyseessä on asukaskokous ja tässä nyt on ollut hieman kaikenlaista. Siirsin kuitenkin äsken asialistan jo keskelle pöytää. Kokous on illankähmeessä, joten ajasta se ei ole kiinni. Hah, taidan mennä; ykkössyynä se, että jo kokouspaikka on portaiden takana – portaiden, joissa ei ole kaidetta. Ajattelin käyttää tietysti rolleria ja antaa samalla havaintoesityksen joidenkin (!) liikuntaesteisten selviytymisestä näissä talojen yhteistiloissa. Hieman vielä siis pitää miettiä!

Jahas, se on sitten nuttua niskaan ja lootalle! Tarkistan ensin maksut ja sitten menoksi. Pitää myös tsekata, tarvitaanko mitään erityistä täydennystä kuivamuona- ja maustekaappeihin. Kissinraksujakin pitäisi tuoda tässä jonain aamuna. Normit siis purevat jälleen ja minähän tottelen. :cool:

POLKA – PALJON MENOJA JA MENOJA SEKÄ MENOJA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *