Ahipaniikkia

Muistan, yritän unohtaa, muistan ja silleensä! Tänään se lekurin soittoaika, ahittaa. Pää tekee jännästi tarkoituksellista unohtamista ensisijaisesti. Olipa mölö lause. Ei jaksa korjata. Nukuin taas äärikehnosti. :( Ei vaan pysty, herään johonkin aina niin aikaisin. Epäilen lehdenjakajaa… tai alakertaa, joka ryysii vessaan. :D Saanpas tästäkin taas yhden aiheen, jos em. hyyppä joskus heittäytyy taas ikäväksi. Ja olenpas inha ihminenkin, vaihteeksi.

Mitään ei saa taaskaan aikaiseksi. Eilen sentään pyykkäsin. AI niin, tänään on vesi poikki klo 8 – 12, siitä oli pieni lappu ulko-ovessa – ei missään muualla. Ja sielläkin vain siis minilappu, oven ulkopuolella vielä. Nice! Merkitään muistiin tämäkin. Pitää mennä hamstraamaan vettä pariin kattilaan, että saa syötyä ja kaffiteltua. Murrr, tuota tiedotustoiminnan tasoa.

Huominen onkin jo suunniteltu valmiiksi. Tänään taas tästä aamulootalle ja äkkiä takaisin. Pitäisi ehkä alkaa keräillä kamppeita reissua varten. Ehkä. Njäh! Nyt ei oikein taas ole se paras aamu, jostain syystä. Ehkä tämä tästä. Minuthan saa helposti innostumaan melkein mistä tahansa! Jos on hyvä syy… :cool:

POLKA – KÄHMÄILEE YMPÄRIINSÄ…

2 vastausta artikkeliin ”Ahipaniikkia

  1. Toivottvasti puhelu lääkärin kanssa sujui asianmukaisesti ja sait häneltä tarvitsemasi tiedot.
    Kiitos Huutislinkistä! On sulle melkoinen kokoelma tuota kamaa kertynyt, mutta niinhän sitä vuosien mittaan kertyy kiinnostavista asioista.

    • No, sujuina se. :/ Tavallaan… eli ei. Lääkkeitä taas alemmas, tietysti, heti, jos alan olla aktiivisempi *näinhän se aina*. Ja muusta lisää postauksessa.
      On, kerääntynyt on! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *