Aha, se on nyt sitten?

Se Päästäinen siis? :o Melkein meni meikäläiseltä ohi, kun en vaan ollut varma milloin. Kun ei kiinnosta sen juhliminen mitenkään. Tajusin kyllä, että lähellä on, kun päästäismuneja ja -ruokia on ollut tarjolla kaupoilla. Mutta kun en niitäkään juuri ostele ja kaikkea mainostetaan läpi vuoden. ;) Nytkin on tippiksiä ja simaa halvennuksessa, Vappu siis. No sen minä toki muistan ja sitä jopa juhlistan! Mutta nämä ylimääräiset pyhät jotenkin häiritsevät… ympäristön paine ilmeisesti vaikuttaa tahattomasti. Oujee, ei siis mitään, vain hämärää tajunnanvirtaa. Meillä aiotaan vaan syödä hyvin eikä se ole edes poikkeuksellista! :D

Tapaan The Kaverin tänään kylillä ja käyn samalla hakemassa lisää vihanneksoja jömmaan. Kaikkea muuta on ihan riittävästi, mutta tuoretta lehtevää heinää tarvitaan. ;) Ehkä jotain muutakin pientä. Belga eilen ilmoitti myös tulevansa syömään, lauvantaina tietty. Josko kehtaisin tuolloin pyytää apuakin yhden homman kanssa. Tänään ruokin The Kaverin. Mukava, että edes voi tehdä ruokaa pojille ja aina uppoaa, koska kumpikaan ei ole ihmeellisen kranttu. Tosin pieniä huomautuksia joskus tulee, kun meikä on taas oikein soveltanut. *tsih*

Tässä on myös kohta valmistauduttava ensi viikon reissuun eli paluu etelään. The Kaveri kertoo myös laatineensa jonkinlaista menemislistaa. Pakko tsekkailla tänään, mitä hänelllä on mielessä. Ihan kaikkialle en pääse, jollen käytä taksoa! Julkisiin en ole vielä uskaltautunut (paitsi junaan tietty) kummassakaan maassa, sen verran arveluttavaa se nykiminen ja ajotavat. Terveetkin nenällään, joten mitenkähän meikän kävisi?! Josta tuli mieleen, että kepit tarvitsevat uudet pehmotassut. Mistäkähän nekin löytäisi ja vielä sopivat? Varsinainen ongelma! Hahaah, enpä olisi uskonut, että joskus tällaistakin pohdin. :D Koskaan ei pidä sanoa ’ei koskaan’, se on varmaa. Lisäksi pitäisi vaan luottaa siihen, että karma hoitaa tietyt asiat….

Piti tökkäistä pari linkkiä tänne teillekin, mutta unohdin kokonaan, mitkä olivat ne muka-tärkeät asiat. Eivät siis ilmeisesti kovin tärkeitä. Palaan, kun muistan. Oikein kliffoja vapaapäiviä niille, jotka ovat pientä lomaa kaivanneet! Meikä vetää nutun niskaansa ja lähtee kohta kepittelemään lootalle. :cool:

POLKA – MEILLÄ ONKIN PÄÄSTÄISKISSA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *