Vettä sataa – loistavaa!

Juu, minusta  se todellakin on loistavaa! Jospa nyt sulaisivat loputkin lumet ja jäät, pääsisi kepittelemään aamuisin eikä tarvitsisi tärisyttää käsiään romuksi  rollerin kanssa ja kärsiä pahempia selkäkipuja kehnon kävelyasennon takia. Niin toivon, että paljas maa tulisi esiin. Ai miten kiva olisi myös vetää vähän kepoisemmat kengät koipisiin. Siksi siis sade on hyvä juttu! :D

Sain eilen hoidettua ne liputkin kuntoon. Höh, vähän on arvokasta, jos ei risteile vaan menee ja tulee. Mutta ehkä se nyt tämän kerran vaan on pakko. Minut jo velvoitettiin lupaamaan, etten ikinä osallistu kilpailuihin, joista voi voittaa matkan! :D Olen niin samaa mieltä. Voi kun tietäisitte! Kaikkea en edes jaksa kertoa, niin on ollut omalaatuista menoa tämän ’ilmaisen’ matkan ympärillä ja siinä, mitä ’lahja’kortilla voi maksaa. Uskomatonta. Eli en osallistu, seuraavaksi haluan vain rahaa. Hups, sekin tuo ongelmia! Jospa vain jotain käyttötavaraa ja / tai ruokaa? Turha toisaalta spekuloida, en minä kuitenkaan voita toista kertaa. Mutta noin varalle muistiin kuitenkin.

Kamala kiire koko ajan! Eilinenkin mennä vilahti, koko ajan jotakin tekeillä ja illalla vielä hirmuinen ostoryntäys. Ei rahallisesti, mutta määrällisesti. Kivaahan se, mutta tuo joskus vähän stressiä. Toisaalta, ainakin itse toimin paremmin pienen stressin alaisuudessa… virhemahdollisuus tosin nousee samalla. Kiire myös siksi, että pitäisi mennä käymään Turussa ensi viikolla. Sitten onkin meitin pidempi reissu tyttöporukalla, päästäisen ajat siinä välissä – silloin emme tee mitään eli emme vietä em. päiviä vaan sen sijaan varmaan kirpparihommia. Jonka jälkeen lähdetään The Kaverin kanssa reissuun. Jäks! En muista, milloin olisi viimeksi ollut jotakin suunniteltuna noin pitkälle. Toisaalta, ainahan voi jotakin sattua ja tapahtua…

Belga on tulossa lounaalle. Jömmassa on pieni savusiika, kylkeen jauhoisia perunoita, muutama dolmades, saladoa ja rakuunaporganoita, bernaisekastikekin on mielessä. Ja jälkkäriksi kaffetta ja pullaa! :D Aina täytyy muistaa kertoa ruokalista. Ja vastavuoroisesti hän tod.näk. imureeraa, aion myös pyytää apua yhteen pieneen hommaan. Katsotaan. ;)

Tästä se päivä laitetaan pyörimään. Sen verran on märkää, etten taida lähteä nyt aamulla ulos. :( Ei ole mieleen tämäkään laiskuus, mutta en myöskään aio vilustuttaa itseäni yhtään enempää kuin on pakko. Teenpä kotohommia senkin ajan. Se olisi kovin viisastakin *katselee nolona ympärilleen*. :cool:

POLKA – VESI ON KIVAA, MYÖS LASISSA!

2 vastausta artikkeliin ”Vettä sataa – loistavaa!

  1. Itse en koskaan osallistu kilpailuun jossa pääpalkintona matka. Täältä pohjoisesta kun joutuu kuitenkin maksamaan matkat lentokentälle tai jos, jestas sentään, laivamatkan voittais, sinne laivalle saakka. Ja jos ulkomaan matkan voittais, pitäis sielläkin syödä, käydä jossain yms. Työttömällä köyhällä ei sellaiseen ole varaa. Ajokortittomana ei autovoitollakaan tee mitään. Voihan ne tietenkin kaikki myydä eteenpäin, mutta… Onneksi en voita koskaan mitään niin ei kannata muutenkaan osallistua :D!

    • Toveri Pohojosest on niin oikeassa! ;) Tässä oli muuten sekin ongelma, ettei em. lahjakorttia saanut myydä… että kaikki rajoitukset käytössä. Eikä se täältä Tsadistakaan ole ’halpaa’ matkata ’ilmaiseksi’ taksolla satamaan ja takaisin (tai kentälle ja takaisin), samoin etelässä käyttää koko ajan taksoja. Koska em. Tj-tsto ei tod. voinut kirjoittaa mistään palveluista vouchereita; ei edes ravintolaan ja palveluihin hotellissa. :o Eli kiitän ja kuittaan – emme ota vastakaan osaa moisiin arvointoihin. Eurojaskakin on varmempi ja ainakin käyttökelpoisempi! :D Autot taas – no, en ole koskaan edes istunut ratin takana. Olen epäkelpo yksilö.
      Jatkoja! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *