Taas loskaa…

Ehh, nyt pihan jääkiekkoareena on muuttunut loskalumella peitetyksi liukastusvauhtiradaksi! Niin jännää varmaan seurata, miten asujat selviytyvät. ;) Enpä jaksa enää edes ihmetellä. Ehkä korkeintaan pelätä sitä, mitä on tulossa parin päivän sisällä, jos tuo vielä jäätyy – silloin olemme taas lirissä.

Belga kävi eilen lounaalla ja siinäpä ne tapahtumat sitten olivatkin. HIljaista ja rauhallista. Ruoka oli tietty hyvää ja riitti evääksikin asti, tungin mukaan repullisen muonaa. Belga jotain känisi siinä, mutta sanoin vain yrittäväni pitää kaikki hengissä. Eikö se ole kohtuullinen tavoite?! ;) Muonaa siis sen verran, että pari päivää selviää ja aina mukaan jotain heekkua mielen pitämiseksi pirteänä. Itse kyllä olin aika ähkyssä taas illalla. :)

Tänään vuorossa vähän kotihommia, pakko. Tässäkin on taas homma, joka pitäisi tehdä – mutta pitää odottaa, että se ’isännöitsijä’ ottaa yhteyttä 10-vuotisasumisajan täytyttyä. Periaatteessa luvassa olisi jotakin. Mitä jotakin ja milloin, sen tietää vain tuo hemmo *joka ei siis oikein piittaa mistään*. Saas nähdä, muistaako ja välittääkö hän tiedottaa edes tuosta asiasta. Ohjeiden mukaan pitäisi, mutta mietin onko tarpeen muistutella. ;) Ehkä ei, ainakaan vapaaehtoisesti. Olen menettänyt toivoni siitä, että kävisi joskus hyvä tuuri näiden asioiden kanssa.

Onneksi The Kaveri tuntuu voivan jo huomattavasti paremmin! Se on kyllä ihan hitsin mukavaa. Nyt menee kipulääkettäkin jo vähemmän ja on päässyt myös ulos ja vähän hissukseen kävelemäänkin. Nice! :D

Minä tästä vedän jotain riepua niskaan, koska ulos olisi päästävä! Läpi lumen ja veden, sohjon ja sateen, lähtee hän jälleen vierittämään itseään ja rolleria kautta sivukujien… :cool:

POLKA – OSAAN PILATA VAIKKA JOKAISEN PÄIVÄN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *