Pihit ostoshevletissä!

Heh, onneksi minä sekä The Kaveri ollaan molemmat joissakin asioissa pihejä. Emme me sellaisiksi itseämme kutsu – ehkä säästeliäs on oikeasti parempi ilmaisu. Tarkoittaa käytännössä, että pieneläkeläinen säästää ruokahankinnoissa ja jättää osan lääkkeistä ostamatta. Aina ja joka vuosi. ;) Eikä kukaan edes huomaa – ei edes TA. Mutta eilen taas näkyi hyvin tämä, että on vain pari asiaa joista säästää. Piti käydä neljässä ruokakaupassa noutamassa halpismuonaa. Eikä se edes ketuta mitenkään. Kun tietää, mitä mistäkin hakee, se   on ainoa tapa säästää edes vähäsen. Ja se, että jaetaan nämäkin löydöt. Ei muuten olisi ollut taaskaan varaa mättää savusiikaa lounaaksi kaikkien lisukkeidenkin kanssa ja vielä saada jälkkäriä. :D Annoshinnaksi tuli n. 1,5 euroa kaikkinensa. Yläkanttiin budjetin mukaan, mutta tämä kerran-pari viikossa ei ole niin paha. Hah, siitä vaan mallia. En oikein tiedä, mistä jotkut töissä käyvät riipivät lounasrahansa. Risman jonossa on aamuisin usein nuoria leidejä hakemassa evästä duuniin – valmissalaatti, vähän juomaa, sämpylää, välipalaa ja lasku on vähintään 10 eeroa tai yli. Hmmm, ei itsellä olisi ollut edes työssä käydessä tuohon varaa. :o No,se taas tästä aiheesta. Ärsyttääkö? ;)

Oli muuten ihan mukava päivä eilen. Lounastaessa,  kaffitellessa ja Huutis-asioita setviessä. Ai niin, nyt molemmat majoitukset on vahvistettu. Tänään pitäisi varata vielä laivaliput, sitten juttu olisi paketissa. Oy vey, ehkä jaksan keskustella vielä tunnin jonkun aasiakaspalvelijan kanssa. ;) Pitäisi myös saada joku lopulta kiinni tuolta hammashoidosta. En millään jaksa roikkua linjoilla eikä takaisinsoittoa ainakaan ole kuulunut. En ymmärrä! Suosiolla suoraan halpisyksityiselle? :o Tämäkö on myös soten tarkoitus? Väsyttää kansa jonottamaan julkiselle? Eihän sitä jonoakaan tule, jos ei sinne pääse. :D On tämä kummaa. Enää ei edes ärsytä, pikemminkin naurattaa. Koska systeemi on kertakaikkiaan sairas ja älytön! Kuten myös HEKAn asuntojenjakojärjestelmä, jota ei vieläkään ole avattu läpinäkyväksi hakijoille! Nih.

Mutta nyt on taas tsekattava pari juttua ja lähdettävä rolleroimaan lootalle. Kirjeitä on lähdössä ja uloskin on päästävä. Näin hoidamme jälleen kaksi asiaa kerrallansa. Sateeseen ja liukkaalle alustalle! Vai kuulinko äsken varoituksen, että ei pitäisi mennä ulos lainkaan? Outoa, mutta kummallista. Lainapeitettä taas niskaan ja tukevasti kädet rollerin ohjaimiin – joku siellä jo odottaa…. :cool:

POLKA – ALOITANKO RÄHINÄN VAI NAURANKO ÄÄNEEN?

2 vastausta artikkeliin ”Pihit ostoshevletissä!

  1. En ole pitkään aikaan ehtinyt lukea blogeja. Nyt piti lukea monta päivitystäsi. Sullahan on menoa ja meininkiä, että ihan hirvittää :D Minä kierrän vain Bermudan kolmiota: koti, työ ja kauppa. Siinä sitä on jännitystä :D
    Päätettiin vihdoin laittaa lapsuuden koti ja mannut myyntiin. Et usko, mikä byrokratia. Osakkaita on kuusi ja lisäksi yhdellä on 1 neljästoista osa, yhdellä on omaisuuden kieltohukkaus ja yhdellä maistraatista edunvalvoja, huoh!

    Mukavaa perjantain jatkoa ja Minnille rapsutuksia sekä terveisiä yksin jääneeltä kollipojalta!

    • No hurjan mukava, että ehdit tännekin poikkeamaan! :) Voi kamala, ymmärrän tuon omaisuudenjakohässäkän. Olen ollut *tosin onneksi vain vieressä, en osallisena* seuraamassa vastaavaa. Ihan kamalaa monella tavalla. :( Hurjasti tsemppiä ja jaksuja tilanteeseen!!! Kyllä se hoituu, mutta muista myös seuraava vuosi. Verottaja kun muistaa häiritä vielä monen vuoden ajan!
      Mukavaa viikonloppua sinnekin, Minni-neiti lähettää kollipojulle lohduttavat ja lämpöiset kissipurrrrrrinat ja nuolaisut toivoen, että joskus vaikka tapais ihania kollipoikia. >0<

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *